Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/05/2022 14:00:19

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Afectacions al carrer de Constitució per les obres del soterrament

27/04/2022
Lectures: 1114
Afectacions al carrer de Constitució per les obres del soterrament

Ja fa mesos que es treballa en la construcció de l'estació ferroviària provisional de Sant Feliu, que estarà operativa aquest estiu. En relació amb aquests treballs, s'estan produint afectacions en diversos punts de la ciutat. 

En aquest sentit, el dijous 5 de maig es tallarà el carrer de Constitució (costat riu), entre el passeig Onze de Setembre i la plaça de l'Estació, per descarregar material per a la construcció de les andanes de la futura estació provisional, que serà totalment accessible. El tall es realitzarà des de la sortida dels col·legis de dijous 5 de maig fins a les 4 h del divendres 6 de maig.

En concret, es farà una primera descàrrega de material i de col·locació de maquinària i posteriorment es treballarà des de la 1 de la matinada fins a les 4, hora en què ja no hi ha trànsit de trens i que permet treballar amb seguretat a la zona de vies. Es preveu que aquest apilament de material no comporti soroll per als veïns i veïnes.  

Amb motiu d'aquests treballs també es tancarà el pas a nivell per a cotxes en aquest horari. El pas habilitat per creuar la via en cotxe serà el pont de la riera.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior