Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/05/2022 13:42:51

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Afectacions viàries per La Fira

03/05/2022
Lectures: 981
Afectacions viàries per La Fira

Divendres 6 de maig Sant Feliu enceta la primera Fira amb un nou model de festa que contempla la creació de cinc punts d'interès que configuren un nou recinte firal, de la que se'n deriven una sèrie d'afectacions en diferents carrers de la ciutat.

Carrer d'Anselm Clavé

Des de dijous 5 a les 13 h fi­ns dilluns 9 a les 15 h romandrà tallat a la circulació en el tram que va des del carrer d'Armenteres fi­ns al carrer de Laureà Miró.

Carrer de Laureà Miró

Des de divendres 6 a les 13 h fi­ns diumenge 8 a les 0 h romandrà tallat a la circulació en el tram que va des del carrer de Josep Gaspà fi­ns al carrer de Joan Batllori.

Carrer de Josep Maria de Molina

Des de divendres 6 a les 13 h fi­ns diumenge 8 a les 0 h, romandrà tallat l'accés des del carrer de Laureà Miró. S'habilitarà un doble sentit de circulació provisional per garantir l'accés a guals.

Carrer de Carreretes

Des de divendres 6 a les 13 h fi­ns diumenge 8 a les 0 h, romandrà tallat a la circulació en tota la seva extensió.

Línies de bus urbà (SF1, SF2 i SF3)

Les línies SF1 i SF2 restaran afectades el divendres 6 a partir de les 13 h, de manera que s'anul·laran les parades situades al carrer de Laureà Miró i l'accés a l'estació de Rodalies. La línia SF3 restarà afectada el dissabte 7 i el diumenge 8, de manera que s'anul·laran les parades situades al carrer de Laureà Miró i l'accés a l'estació de Rodalies.

Línies interurbanes

Des de divendres 6 a les 15 h ­fins diumenge 8 a les 00 h, totes les línies que circulen pel carrer de Laureà Miró es veuran afectades entre els carrers de Riera Pahissa i Reverend Martí Duran:

  • Recorregut direcció Barcelona: c/ Reverend Martí Duran, c/ El Pla, c/ Ramon y Cajal, c/ Armenteres, c/ Sol.
  • Recorregut direcció Molins de Rei: c/ Riera Pahissa, c/ Sol, c/ del Pla, c/ Indústria.

S'habilitaran parades provisionals en ambdós sentits de circulació.

Aparcament dels residents

Tots els veïns i veïnes que tinguin el seu aparcament privat als carrers afectats pel recinte fi­ral poden adreçar-se a l'O­cina d'Atenció Ciutadana de 9 a 20 h (pl. Lluís Companys, 1, telèfon 93 685 80 01) per sol·licitar l'autorització per deixar el vehicle a l'aparcament soterrat del Parc Comercial Sant Feliu, sense cap tipus de cost. Aquest estacionament romandrà disponible durant els dies 6, 7 i 8 de maig.

Existiran dues opcions d'estacionament per a persones amb discapacitat:

  • O bé a les reserves d'estacionament regulat amb zona blava, que d'acord amb l'Ordenança de Circulació (art. 32), són d'ús totalment gratuït per a les persones titulars de targetes de PMR.
  • O bé a l'estacionament genèric existent per a PMR situat al carrer d'Armenteres, a tocar del carrer de Ramón y Cajal (3 places disponibles).

Recollida de residus

Els dies 6, 7 i 8 de maig de 2022 es canvia provisionalment la ubicació de les bateries de contenidors dels carrers afectats per la Fira. Trobareu els contenidors als següents carrers:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior