Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/06/2022 15:55:08

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Afectacions a la mobilitat amb motiu de la rua de Carnaval 2022

23/05/2022
Lectures: 832
Afectacions a la mobilitat amb motiu de la rua de Carnaval 2022

La rua de Carnaval, que tindrà lloc aquest dissabte 28 de maig i que recorrerà diferents carrers de la ciutat, provocarà algunes afectacions en la mobilitat de vehicles i en els transports públics.

La rua sortirà del Palau Falguera a les 19 h, i tot seguit passarà pels carrers de Sant Josep, Rupert Lladó, Falguera, Prolongació Falguera, Laureà Miró, avinguda de Montejurra, rambla Marquesa de Castellbell, i finalitzarà el seu recorregut a l'aparcament de l'antic camp de futbol de la rambla. El pas de la rua suposarà el tall total del trànsit per les vies afectades, començant pel carrer de Josep Maria de Molina, que es tancarà a partir de les 17.15 h. La resta de vies s'aniran reobrint a mesura que passi la cercavila de colles.

Modificacions en el recorregut del servei de bus

Les línies d'autobusos interurbans que circulen per l'eix de Laureà Miró es desviaran a partir de les 18:30 i fins les 22 h, amb les següents variacions en els seus itineraris:

  • Línies interurbanes sentit Barcelona: desviament pel carrer de Reverend Martí Duran, El Pla, Ramón y Cajal, Armenteres i carrer del Sol. S'habilitarà una nova parada al carrer d'Armenteres, a la cruïlla amb el carrer de Ramón y Cajal.
  • Línies interurbanes sentit Molins: desviament pel carrer de Riera Pahissa, Sol, El Pla i Indústria. S'habilitarà una nova parada al carrer del Pla, a la cruïlla amb el carrer de Ramón y Cajal, davant de la piscina de l'Escorxador.
  • Pel que fa a la línia L52, desviarà el seu recorregut a partir de les 17.30 h pel carrer del Sol.

A nivell d'autobusos urbans, l'itinerari de la línia urbana SF3 també tindrà desviaments:

  • L'expedició que surt de la plaça de l'Estació a les 17:58 es desviarà pels carrers de Ramón y Cajal, Pla, Anselm Clavé, Joana Raspall, Sol i Riera Pahissa.
  • La resta d'expedicions posteriors es desviaran pels carrers d'Armenteres, Sol i Riera Pahissa.

En qualsevol cas, les afectacions als autobusos es mantindran durant el temps que duri la rua, des de les 18 fins a les 22 h aproximadament.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior