Seu electrònica de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/07/2024 11:50:08

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Tramitació electrònica
Els meus tràmits

Tramitació electrònica - Els meus tràmits

Tràmit 3233570: Inscripció al Servei Local d'Ocupació: Informació del tràmit(25/07/2024)
Inscripció al Servei Local d’Ocupació

El següent tràmit permet fer la sol·licitud d'inscripció a la borsa de treball del Servei Local d’Ocupació. També, si ja està inscrit, permet actualitzar les dades.

Al llarg del tràmit li demanarem la següent informació:

  • Les seves dades personals
  • Informació sobre la seva situació laboral
  • El seu Curriculum Vitae

D'acord el que estableix l'Article 13 del Reglament General de Protecció de Dades, l'informem que les seves dades seran tractades per a la gestió de la borsa de treball, informació dels serveis, activitats i programes formatius i ocupacionals que organitza l'àmbit d'activitat econòmica de l'Ajuntament. El responsable de tractament és l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Les seves dades no seran cedides a tercers, llevat que sigui necessari per a la prestació del servei sol·licitat de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment. Un cop realitzat el servei seran conservades per obligació legal com a part del procediment administratiu. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat.

Així mateix s'informa de la possibilitat d'exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i la resta dels seus drets mitjançant la remissió d'un escrit dirigit a la Delegada de Protecció de Dades, o bé per mitjans electrònics www.santfeliu.cat/seuelectronica o bé presencialment o per correu convencional a l'adreça següent: plaça de la Vila, 1 – 08980 Sant Feliu de Llobregat.

Salta a la part superior