Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/04/2020 17:37:18

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Pàgina d'inici del web municipal

Ofertes de treball

Ofertes de treball
Plega widget: Ofertes de treball
 • 01.04.2020
  MAGATZEM

  Empresa cerca envasador/mosso magatzem per realitzar les següents tasques: envasar fruita i verdura ecològica, carrega i descàrrega de caixes i picking. Treballar en magatzem i càmera (7-9º C). Es valorarà disposar del carnet de carretoner i de manipulador d'aliments. Imprescindible disposar del certificat d'exclusió social.

 • 04.03.2020
  TÈCNIC/A RRHH

  Tècnic/a de Recurs Humans amb anglès i francès alt. Suport en la selecció de personal i gestió de processos de contractació i onboarding de les noves incorporacions a les diferents filials internacionals. Introducció i actualització de les dades de personal al sistema. Gestió de documents/expedients. Càlcul mensual de nòmines i variables Gestió horària, revisió dels registres de jornada laboral, autorització de vacances, permisos, comunicació de baixes mèdiques. Realització i actualització dels procediments del departament de RRHH de les filials.

 • 27.03.2020
  CUIDADOR/A 3a EDAT

  CONSORCI DE SALUT I SOCIAL DE CATALUNYA precisa per a centres residencials i diürns d'atenció a gent gran CUIDADORS/ES. En el cas de no tenir la titulació rebran una formació bàsica per a poder exercir les funcions. Les persones interessades hauran d'enviar el seu currículum indicant disponibilitat horària i zona geogràfica a l'adreça: rhumans@consorci.org Funcions Mantenir la higiene personal de les persones usuàries. Proporcionar i administrar els aliments. Realitzar els canvis posturals i aquells serveis auxiliars que d'acord amb la seva preparació tècnica. Efectuar la neteja i manteniment dels estris dels usuaris, col·laborar per mantenir ordenades les habitacions Es facilitaran equips de protecció individual (EPI) en compliment amb la Lley de Prevenció de Riscos Laborals. Per qualsevol consulta us podeu adreçar a slo@santfeliu .cat

 • 27.03.2020
  AUXILIAR DE GERIATRIA

  CONSORCI DE SALUT I SOCIAL DE CATALUNYA precisa per a centres residencials i diürns d'atenció a gent gran AUXILIARS DE GERIATRIA Les persones interessades hauran d'enviar el seu currículum indicant disponibilitat horària i zona geogràfica a l'adreça: rhumans@consorci.org Funcions Mantenir la higiene personal de les persones usuàries. Proporcionar i administrar els aliments. Realitzar els canvis posturals i aquells serveis auxiliars que d'acord amb la seva preparació tècnica. Efectuar la neteja i manteniment dels estris dels usuaris, col·laborar per mantenir ordenades les habitacions Es facilitaran equips de protecció individual (EPI) en compliment amb la Lley de Prevenció de Riscos Laborals. Per qualsevol consulta us podeu adreçar a slo@santfeliu .cat

 • 12.03.2020
  ADMINISTRATIU/IVA DEP. COMERCIAL

  Tècnic/a - administratiu/va comercial per fer seguiment telefònic i per mail de les obres que arriben a l'empresa, així com contactar amb estudis de arquitectura i constructores i oferir els productes de l'empresa pel desenvolupament dels seus projectes. Es valoraran coneixements de delineació i comercials.

 • 12.03.2020
  MANTENIMENT INSTAL.LACIONS

  Realització d'un procés de selecció amb criteris de màxima urgència d'auxiliar d'instal·lacions-conserge en centres d'educació infantil i primària de la ciutat, incardinat al Departament de Manteniment i Medi Ambient de l'ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Es valorarà tenir certificat de català A2. Funcions: Neteja d'espais exteriors, vetllar per el bon funcionament de les instal·lacions d'enllumenat, calefacció, aigua sanitària i xarxes d'evacuació d'aigües, reparar els errors o deficiències en les instal·lacions i en els casos que no sigut possible, avisar al Servei de Manteniment de la ciutat per la reparació. Vetllar per un ús adequat de les instal·lacions i consums energètics,....

 • 11.03.2020
  AUXILIAR DE GERIATRIA

  Tècnic/a d'atenció sociosanitària al Centre de Dia, atenció directa a les persones usuàries, realització de tallers, serveis de dutxes, suport a l'alimentació, administració de medicació, acompanyaments i supervisió als WC, ordre i manteniment de les zones d'activitat de les persones usuàries. Valorable carnet de conduir.

 • 09.03.2020
  RECEPCIÓ I ATENCIÓ TELEFÒNICA

  Atenció al client en un complex esportiu. Informació, altes, baixes, informació dels serveis complementaris, gestió de queixes i suggeriments, gestió d'esdeveniments especials, venda d'entrades, trucades comercials, gestió de les xarxes socials, gestió incidències, control i gestió de la caixa, etc. Imprescindible word i excel, google drive i xarxes socials.

 • 09.03.2020
  CAMBRER/A

  Cambrer/a per ser responsable d'atendre la zona de degustació, servir porcions del producte (quiches i pastissos), servir begudes especialment vins i caves i també cafè.Mantenir la zona en perfectes condicions d'higiene, omplir neveres, fer les comandes al proveïdor.

 • 09.03.2020
  AUXILIAR DE FORN/PASTISSERIA

  Auxiliar de cuina per ajudar a l'elaboració de quiches i pastissos artesans en petit obrador, preparació d'ingredients, emmotllar i enformar. Cal que tingui coneixements/formació de pastisseria/forn de pa, conèixer funcionaments forns, temps coccions.

 • 05.03.2020
  MAGATZEM

  Mosso/a magatzem que realitzarà les tasques següents: Assegurar el tractament dels productes destinats a la realització del producte des de la seva entrada fins l'expedició. Recepció/expedició de materials, coordinant les maniobres de càrrega/descàrrega amb els transports. Identificació, traçabilitat i preservació dels productes. Manipulació i embalatge dels productes. Control d'inventari i manteniment del magatzem. Carnet de carretoner. Domini carretó retràctil i carretó. Bon nivell d'ofimàtica, especialment de l'excel. Contracte temporal amb possibilitat posterior d'indefinit.

 • 28.02.2020
  MAGATZEM

  Mosso de magatzem que haurà de realitzar tasques d'entrades i sortides de mercaderies, gestions amb l'ordinador i repartiment entre les diferents botigues del Baix Llobregat i rodalies. Imprescindible castellà i català, coneixements d'informàtics i carnet de conduir.

 • 26.02.2020
  ADMINISTRATIU/IVA COMERÇ EXTERIOR

  Administratiu/va Comerç exterior per atenció telefònica, gestió de clients internacionals i comandes i coordinació logística. Imprescindible anglès avançat i valorables altres idiomes. Valorable coneixements de de treball amb ERP (SAGE). Competències transversals: dinamisme, proactivitats i treball en equip.

 • 26.02.2020
  OPERARI/ÀRIA

  Operari/aria d'arts gràfiques, premuntador i maquinista (gravat sòlid i líquid). Imprescindible experiència laboral en línies de producció.

 • 18.02.2020
  DEPENDENT/A CARNISSERIA

  Ajudant Dependent/a de Carnisseria-Xarcuteria. Manipulació de productes del porc, xai i vedella. Domini de la tècnica del filetejar i màquina talladora. Elaboració de mandonguilles, hamburgueses, llibrets, etc. Atenció al públic. Imprescindible experiència.

 • 14.02.2020
  MEDIADOR/A

  Mediador/a servei mediació comunitària. Dissenyar la intervenció en conflictes: realització de les mediacions (entrevistes i anàlisi de casos), registre de dades del servei, coordinació i gestió del conflicte amb tècnics/ques, responsables municipals i cossos de seguretat, derivació i seguiment de casos. Informes trimestrals, memòria anual, donar a conèixer i difondre la cultura de la mediació.Oferir suport i instruments als professionals municipals i als agents que conformen la comunitat; disseny i realització d'accions formatives per als diferents agents socials.

 • 12.02.2020
  PINTOR/A INDUSTRIAL

  Empresa de serveis adreçats a la construcció i al manteniment d'instal·lacions cerca pintor/a industrial per fer les següents tasques: aplicació de pintures amb pistoles i tractaments d'aïllament amb productes específics (paviments de cuina, terra, garatge, terrassa,... ). S'ofereix formació a càrrec de l'empresa. Es requereix carnet de conduir per fer desplaçament a clients del Baix Llobregat.

 • 10.02.2020
  ADMINISTRATIU/IVA

  Empresa de compra i venda de maquinària industrial cerca administratiu/va per donar suport al departament comercial (Back Office). Es requereix un nivell alt d'anglès. S'ofereix contracte temporal i posteriorment indefinit.

 • 06.02.2020
  GRUISTA DE CONSTRUCCIÓ

  URGENT Empresa de serveis de grues mòbils i camions grues cerca conductor/gruista per fer les següents tasques: conducció i manipulació de grues mòbils autopropulsades, camions grues i camions. Es requereix disposar del CAP de conducció de camions o acreditació de conductor de grua.

 • 05.02.2020
  MAGATZEM

  Empresa del sector alimentació cerca mosso/a de magatzem per a preparació de comandes i càrrega i descàrrega. També haurà de fer tasques bàsiques de manteniment del magatzem. Valorable experiència apilador elèctric i tenir el carnet B1

 • 04.02.2020
  DEPENDENT/A DE COMERÇ

  Botiga de moda i complements pera dona i home, cerca dependent/a per atenció i venta al públic. Jornada partida. Lloc de treball al polígon el Congost de Martorell.

 • 04.02.2020
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Empresa de fabricació i servei tècnic de maquinaria cerca auxiliar administratiu/va per fer les següents tasques: recepció de clients, organització i reserva d'hotels, avions, cotxes dels viatges que facin els corporatius, recepció de trucades i tasques polivalents de suport als diferents departaments. Nivell mig-alt d'anglès imprescindible.

 • 22.01.2020
  CUINER/A

  Es cerca segon/a de cuina amb experiència per a restaurant a Sant Feliu. Elaboració de plats calents i freds, brasa, menús, carta, tapes, realització de comandes, neteja.

 • 17.12.2019
  CAMBRER/A

  Cambrer/a per a bar-restaurant. Menús i carta. Comandes, servir taules, utilitzar TPV.

 • 13.12.2019
  FRED INDUSTRIAL

  Empresa d'instal·lacions de sistemes de climatització cerca ajudant de manteniment i instal·lacions de climatització d'edificis i vivendes.

 • 09.12.2019
  INFERMERIA

  Centre residencial de la gent gran cerca infermer/a per tasques pròpies del càrrec.

 • 29.11.2019
  CAMBRER/A

  Restaurant cerca ajudant cambrer/a per servei de taules, neteja copes, coberts, etc,...

 • 18.09.2019
  TÈCNIC/A

  OFERTA PUBLICA: Tècnic/a de Gestió (A2). Consultar les bases a www.santfeliu.cat Tal i com estableix l'article 38 de l'Ordenança de Transparència i administració electrònica de l'Ajuntament, les sol·licituds per participar en qualsevol procés selectiu convocat per l'Ajuntament de Sant Feliu, s'hauran de fer per mitjans electrònics. Trobareu més informació, en el tràmit específic de participació en processos de selecció de personal de l'Ajuntament.

 • 16.09.2019
  TÈCNIC/A EN FORMACIÓ

  OFERTA PUBLICA: Tècnic/a del Programa FOAP. Consultar les bases a www.santfeliu.cat Tal i com estableix l'article 38 de l'Ordenança de Transparència i administració electrònica de l'Ajuntament, les sol·licituds per participar en qualsevol procés selectiu convocat per l'Ajuntament de Sant Feliu, s'hauran de fer per mitjans electrònics. Trobareu més informació, en el tràmit específic de participació en processos de selecció de personal de l'Ajuntament.

Inscripcions a activitats

Enllaços destacats

 • Informació institucional sobre el Coronavirus
 • Soterrament
 • Seu electrònica
 • Agenda
 • Portal de transparència
 • Pressupostos
 • Decidim
 • PAM 2019-2023

Novetats a les xarxes socials

Selector de widgets

Enllaços dinàmics destacats

 • Enllaç a la pàgina Mapa Infoparticipa amb l'avaluació de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat l'any 2018
 • Top 10 Administració Oberta 2018
 • Enllaç al Geoportal de l'Ajuntament de Sant Feliu de Sant Feliu de Llobregat
 • El Butlletí
 • Cementiri