Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/11/2023 18:14:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Els Reis d'Orient arriben a Sant Feliu

05/01/2011
Lectures: 10909
Els Reis d'Orient arriben a Sant Feliu

Els Reis Mags ja són a punt d'arribar a Sant Feliu. Ho faran aquest dimecres 5 de gener, a les 17.15 h, a la parada de Sant Feliu del Trambaix. Quan Ses Majestats arribin els donaran la benvinguda els Gegants de la Ciutat i les autoritats, que lliuraran a Melcior, Gaspar i Baltasar tres roses en senyal de benvinguda a la Ciutat de les Roses. L'alcaldessa lliurarà també als Reis el pa i la sal com a símbol d'acolliment al municipi. A continuació faran una passejada amb carruatge per l'avinguda de Montejurra, Laureà Miró i Josep M. de Molina, fins al Palau Falguera, on els esperarà la comitiva reial.

A les 18 h sortiran del Palau Falguera i faran el recorregut següent: Palau Falguera, Ramón y Cajal, Sant Josep, Rupert Lladó, Falguera, Prolongació de Falguera, Pins, Miquel Coll i Alentorn, Hospitalet, Constitució, Sànson, Europa, Picasso, Constitució, Santa Creu, Marquesa de Castellbell, Comte de Vilardaga, Clementina Arderiu, Marquès de Monistrol, Girona, Josep Ricart, Montejurra, Laureà Miró, Jacint Verdaguer, Sant Llorenç, Bertrand, Pi i Margall, plaça de la Vila.

La comitiva reial arribarà a la plaça de la Vila a les 20.15 h, on serà rebuda per les autoritats de la ciutat. A continuació, alguns nens del Consell d'Infants faran el lliurament de la clau de la ciutat al rei blanc, llegiran la carta de benvinguda i els desitjos als reis, i faran el lliurament del pergamí al rei Baltasar. A les 20.30 h, l'alcaldessa de la ciutat donarà la benvinguda als reis d'Orient des del balcó de l'Ajuntament i, posteriorment, els reis recolliran les cartes dels nens i nenes de la ciutat des dels seus trons reials situats davant del consistori.

Al llarg del recorregut de la Cavalcada es repartiran als nens i nenes de Sant Feliu milers de caramels aptes per a celíacs.
 

Documents relacionats:
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior