Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/03/2023 17:42:12

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Nova visita guiada per conèixer el Palau Falguera i la ruta modernista

13/07/2011
Lectures: 4193
Nova visita guiada per conèixer el Palau Falguera i la ruta modernista

El proper diumenge, 17 de juliol, l'Ajuntament organitza una nova visita guiada al Palau Falguera, així com una visita per conèixer la ruta modernista de la ciutat. Es tracta de la darrera visita dels mesos d'estiu, ja que la propera sessió programada es farà els dies 24 i 25 de setembre, en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni.

L'Ajuntament organitza periòdicament, amb la col·laboració del Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat, aquestes visites guiades amb l'objectiu d'apropar a la ciutadania la història i els detalls del patrimoni modernista local. La visita al Palau Falguera inclou també l'accés a un espai d'exposició i un audiovisual sobre el modernisme. Per aquelles persones que vulguin descobrir el patrimoni modernista de Sant Feliu pel seu compte, l'Ajuntament permet la descàrrega gratuïta de l'àudio de la ruta amb totes les explicacions a la seva pàgina web. 

Les visites al Palau Falguera i a la ruta modernista es fan per separat el mateix dia. Per poder participar d'aquesta iniciativa cal inscriure's prèviament trucant al telèfon 93 666 67 03 o a través del correu electrònic visitespf@llobregat.info. Les visites únicament es realitzen si hi ha inscrites un mínim de cinc persones. El preu de la inscripció per les dues visites és de 3 € per persona. 

El punt de trobada per iniciar la visita guiada per descobrir el modernisme local és l'estació de tren de Sant Feliu, a les 12 h. Una hora més tard, les persones que vulguin veure el Palau Falguera es trobaran a la cantonada del carrer Ramon i Cajal amb el carrer d'Armenteres, al davant del mateix edifici del Palau.

Sant Feliu de Llobregat es va integrar l'any 2009 en les 9 rutes modernistes de l'entorn de Barcelona amb la finalitat de donar a conèixer la nombrosa relació de cases i edificis modernistes de la ciutat. La ruta modernista de Sant Feliu inclou prop de 30 espais, entre els quals destaquen diverses cases del passeig Nadal, el carrer Joan Maragall o el passeig Bertrand, així com la plaça de l'Estació, el col·legi Sant Miquel o el cementiri municipal, entre d'altres. 

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior