Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

20/07/2018 02:54:28

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

02/11/2011
Lectures: 4413
L'alcalde i els portaveus municipals reben el suport dels grups del Parlament de Catalunya per al soterrament

Els portaveus de tots els grups polítics amb representació a l'Ajuntament de Sant Feliu en aquests darrers anys (ICV-EUiA-ISF, PSC, CiU, PP i ERC) s'han reunit al Parlament de Catalunya amb els portaveus dels grups amb representació a la Cambra per reclamar l'execució del soterrament i demanar el suport unitari dels grups parlamentaris catalans.

L'objectiu de la reunió era traslladar una imatge clara d'unitat de tots els grups del consistori de Sant Feliu a l'hora de lluitar pel soterrament, així com actualitzar el compromís a què van arribar en el ple de setembre amb l'aprovació d'una declaració institucional conjunta. En aquella ocasió, l'Ajuntament va aprovar per unanimitat una declaració unitària de la Junta de Portaveus en què es reclamava als grups participants a les properes eleccions del 20 de novembre incloure la licitació del soterrament en els seus programes electorals. També s'exigia al govern sortint dels comicis generals que liciti el soterrament en el decurs de l'any 2012.

Tal i com recull la declaració institucional, l'alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, ha remarcat la voluntat de l'Ajuntament de demanar una reunió amb el Ministeri de Foment i amb els grups del Congrés dels Diputats després de les eleccions generals. En aquest sentit, l'alcalde ha afirmat que exigirà el compromís de licitació de les obres al nou ministre de Foment i ha anunciat que l'any 2012 es farà la màxima pressió institucional i ciutadana per aconseguir una reivindicació històrica, imprescindible i legítima'.

A la reunió han assistit, per part de l'Ajuntament de Sant Feliu, l'alcalde de la ciutat, Jordi San José; Rosa Maria Martí, de CiU; Lourdes Borrell, del PSC; Sergi Jiménez, del PP; així com Oriol Bossa, en representació d'ERC. Per part dels grups amb representació al Parlament de Catalunya han assistit Roberto Labandera i Eva Granados, del PSC; Anna Simó per part d'ERC; Josep Rull, de CiU; Dolors Camats i Jaume Bosch, d'ICV; i Santi Rodríguez del PP.

En aquesta reunió els representants dels grups al Parlament han reiterat el seu compromís de donar suport a la reclamació que els han traslladat els representants de la ciutat.

 

ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action