Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

19/07/2018 10:04:31

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

19/07/2012
Lectures: 4433
El Pla Director d'Infraestructures 2011-2020 recull el compromís i el finançament del soterrament

El Pla Director d'Infraestructures (PDI) 2011-2020, aprovat inicialment pel Consell d'Administració de l'Autoritat del Transport Metropolità el passat 13 de juliol, recull el compromís i el finançament del soterrament de les vies del tren al seu pas per Sant Feliu de Llobregat. El programa de la xarxa ferroviària estatal incorpora el soterrament en el marc de les inversions compromeses per l'Estat en el Pla d'infraestructures ferroviàries de Rodalies de Barcelona 2008-2015. A diferència del PDI 2001-2010, aquest pla d'inversions, pel que fa a la xarxa de titularitat estatal, contempla principalment actuacions que han estat compromeses prèviament pel Ministeri de Foment.

Una altra de les actuacions previstes en el Pla és la connexió dels traçats tramviaris per la carretera Reial i la carretera de Collblanc a través del carrer de Laureà Miró, a Esplugues, a fi d'escurçar la longitud de recorregut de la línia T3. També contempla el futur perllongament de la línia T3 fins al centre de Sant Feliu de Llobregat per sobre de la cobertura de la xarxa de Rodalies un cop aquesta hagi estat executada, per bé que sense previsió de calendari concret. 

Amb l'aprovació inicial del PDI 2011-2020 s'obre un termini fins a finals d'octubre de 2012 per a la recollida de suggeriments de les institucions i tots els ciutadans en general en relació amb aquest instrument de planificació. 

L'alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, ha mostrat la seva satisfacció "perquè es recull el compromís i el finançament del soterrament en el marc que sempre hem defensat com a lògic, el de les inversions de l'Estat a Catalunya". L'alcalde també ha afirmat que a partir d'ara "haurem de valorar-lo en detall per presentar les al·legacions que correspongui d'aquí a tres mesos".

ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action