Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

23/05/2018 22:29:17

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

24/10/2012
Lectures: 3864
L'Ajuntament presenta al Congrés dels Diputats la reivindicació del soterrament

L'alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, i els portaveus de tots els grups polítics amb representació a l'Ajuntament, acompanyats d'un representant d'ERC, s'han reunit al Congrés dels Diputats amb els 5 grups de la Cambra per reivindicar el soterrament i traslladar una imatge clara d'unitat sobre aquesta qüestió per part de tots els grups municipals i de tota la ciutat de Sant Feliu.

Tots els grups parlamentaris han coincidit en la necessitat del soterrament de les vies i han mostrat de forma unànime el seu suport a l'execució del projecte a mig termini. El Partit Popular, que ja ha aprovat un esborrany dels pressupostos generals per al 2013 on no hi figura el soterrament, ha manifestat el seu compromís de que a mig termini es durà a terme la licitació de les obres.

L'alcalde de la ciutat ha valorat positivament la reunió i ha destacat que "no veníem amb la intenció de recollir un acord ja per al 2013, però sí amb la voluntat de manifestar la perseverança, la constància i la unitat de tota la ciutat i de tots els seus grups per aconseguir el pressupost necessari per a la licitació, i en tot cas el compromís que en el moment en què es recuperi la inversió pública de l'Estat, Sant Feliu sigui una prioritat per al Ministeri de Foment".

A la reunió han assistit, per part de l'Ajuntament de Sant Feliu, l'alcalde de la ciutat, Jordi San José; la portaveu d'ICV-EUiA-ISF, Lídia Muñoz; Rosa Maria Martí, de CiU; Lourdes Borrell, del PSC; Sergi Jiménez, del PP; així com Oriol Bossa, en representació d'ERC. Per part dels grups amb representació al Congrés dels Diputats han assistit Daniel Serrano, del PP; Roman Ruiz per part del PSC; Pere Macias, de CiU; les diputades Ascensión de las Heras i Laia Ortiz per part del grup d'IU, ICV-EUiA, CHA; i Joan Tardà, d'ERC.

El soterrament de les vies, una reivindicació històrica a Sant Feliu des del 1980, no només ha de resoldre la seguretat al municipi sinó que també implica una millora del servei ferroviari a les comarques del Baix Llobregat i el Penedès. El projecte constructiu ja està redactat i validat pel Ministeri de Foment.
 

ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action