Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
13/05/2021 23:48:53

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

La Policia prepara activitats festives obertes a la ciutadania per Sant Rafael

25/09/2013
Lectures: 2936
La Policia prepara activitats festives obertes a la ciutadania per Sant Rafael

Un any més, amb motiu de la festivitat de Sant Rafael (29 de setembre), patró de la Policia Local, els agents d'aquest cos de seguretat de la ciutat han organitzat diferents activitats adreçades a la ciutadania i, especialment, als infants.

El divendres 27, a les 13.30 h, a la sala dels Àustries del Palau Falguera, es lliuraran felicitacions a diversos membres de la Policia Local en reconeixement a la seva actuació en servei. Així mateix, també es lliuraran els trofeus als equips participants en les competicions esportives entre els agents dels diferents cossos de seguretat que s'hauran dut a terme durant el matí. A l'acte hi assistiran representants del consistori, entitats, associacions de veïns i altres col·lectius del teixit social.

D'altra banda, el diumenge 29, a partir de les 12 h, tindrà lloc una altra activitat commemorativa del Dia de la Policia a la plaça de l'Estació. Agents de la Policia local deixaran pujar als nens i nenes que ho vulguin en dues motocicletes i un cotxe patrulla. Els policies faran una petita volta per la zona amb els infants, que aniran protegits amb casc i cinturó de seguretat. A més, a la plaça de l'Estació també es podrà veure una demostració de la Unitat Canina de la Policia Local de Rubí que permetrà als ciutadans comprovar en directe com s'entrena i com actuen els gossos que treballen amb la policia.

Documents relacionats:
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior