Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
06/12/2023 22:40:50

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

La Biblioteca Montserrat Roig reobre dilluns 4 d'octubre en el seu horari habitual

04/10/2021
Lectures: 1415
La Biblioteca Montserrat Roig reobre dilluns 4 d'octubre en el seu horari habitual

La Biblioteca Montserrat Roig reprèn el seu funcionament ordinari en horari d'hivern a partir de dilluns 4 d'octubre. Després que a finals d'agost es detectés la darrera avaria del sistema de climatització per geotèrmia, els serveis tècnics han estat treballant per reparar-la, tot i que la seva complexitat no ha permès encara restaurar el seu funcionament. Tanmateix, la baixada general de temperatures i el correcte funcionament del sistema de renovació de l'aire permeten la seva reobertura en horari complert.

L'Ajuntament ha encarregat de manera paral·lela un estudi sobre les possibles causes del mal funcionament del sistema de geotèrmia de l'equipament des de la seva inauguració. Aquesta anàlisi ha posat de manifest que el sistema de geotèrmia pateix una filtració a alguns dels 16 pous de 140 metres de fondària que el composen, fet que ha provocat avaries recurrents a la resta de la instal·lació. Davant la situació, i atès que no es pot procedir a una reparació del sistema amb garanties de que no es torni a veure afectat, els serveis tècnics municipals ja estan treballant en la substitució de tota la instal·lació de climatització per una altra que garanteixi un correcte funcionament.

Aquest procés es pot demorar durant mesos i comportar molèsties durant els treballs d'instal·lació, però es considera una mesura més eficaç i eficient a mig termini. Fins que aquest canvi finalitzi, la Biblioteca funcionarà amb sistemes de climatització alternatius. L'activitat cultural es desenvoluparà amb normalitat, sempre que les condicions ho permetin, de dimarts a dissabte de 10 a 14 h, i de dilluns a divendres de 16 a 20.30 h.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior