Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/03/2023 19:17:59

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Xerrada-col.loqui sobre la seguretat dels menors a Internet

28/11/2011
Lectures: 5744
Xerrada-col.loqui sobre la seguretat dels menors a Internet

El dimecres 30 de novembre, a les 19.30 h, tindrà lloc una xerrada-col·loqui sobre la seguretat dels menors a Internet al Palau Falguera. L'objectiu de la sessió és donar consells i recomanacions especialment a pares, mares i persones educadores per tal que puguin garantir que infants i joves facin un ús segur de les noves tecnologies.

L'any 2010 un 63,3% dels menors disposava de compte de correu electrònic i un 51,5% participava activament a xarxes socials com Facebook i serveis de missatgeria instantània com Messenger. Davant aquesta realitat, a la xerrada s'oferiran eines i recursos per poder navegar per Internet i utilitzar les xarxes socials amb seguretat.

L'assistència a la xerrada és gratuïta però cal inscriure-s'hi prèviament a www.santfeliu.cat/seguretateninternet o bé fer-ho presencialment al Punt TIC del Palau Falguera. Les 100 primeres persones inscrites obtindran d'obsequi un lector de DNI electrònic.

A la sessió s'exposarà la ponència "Consells sobre seguretat i Internet per a l'entorn familiar i escolar", a càrrec de Mireia Usart i Alicia Cañellas, creadores de l'empresa d'innovació educativa EduCoLab, així com la ponència "La privacitat a les xarxes socials, què hem de tenir en compte?", a càrrec de Jordi Batlle, professional de la privacitat i de la seguretat de la informació. Posteriorment es farà una taula rodona amb la participació de representants de l'AMPA de l'escola Gaudí, l'AMPA de l'escola Salvador Espriu, així com membres de la comunitat educativa de l'escola Mare de Déu de la Mercè.

La xerrada està organitzada per l'Ajuntament, amb la participació d'Educolab i Jordi Batlle.

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior