Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/06/2023 12:09:22

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Auditori acull el concert Cent anys de sardanes a Sant Feliu

19/11/2012
Lectures: 2245
L'Auditori acull el concert Cent anys de sardanes a Sant Feliu

Prop de 200 persones van assistir el passat diumenge, 18 de novembre, en el concert Cent anys de sardanes, que va tenir lloc a l'Auditori del Palau Falguera, a les 19 h. L'acte va commemorar els cent anys de sardanes a la ciutat amb un recull d'obres de compositors que d'alguna manera estan vinculats a Sant Feliu. Les peces van ser interpretades per la Cobla Sant Jordi.

En el concert es van poder escoltar sardanes escrites tant per músics nascuts a principi de segle com per músics molt joves formats a l'Escola Municipal de Música. Diverses de les sardanes del programa es van estrenar per primer cop. En concret, algunes peces estaven escrites per tocar en guitarra i es van arranjar per poder ser interpretades en cobla. A més, també hi havia sardanes noves creades expressament per a aquest concert, com les de Domènec Ubach o Arnau Picón.

El concert va incloure també un homenatge a l'escriptora santfeliuenca Joana Raspall, qui va ser present a l'acte. En honor a ella es va interpretar la sardana Les Roses, creada per Tomàs Gil i dedicada a la figura de la poetessa. També es va poder escoltar la sardana Ciutat de Sant Feliu, escrita per Joana Raspall i musicada per Jaume Vilà.

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior