Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/07/2024 04:11:54

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

X Setmana per la Llengua, del 17 al 30 d'abril

22/04/2013
Lectures: 3409
X Setmana per la Llengua, del 17 al 30 d'abril

El dimecres 17 d'abril s'inicien els actes de celebració de la desena edició de la Setmana per la Llengua. Es tracta d'una iniciativa organitzada amb l'objectiu de donar a conèixer la llengua i la cultura catalanes entre la població, a través d'una àmplia i variada oferta d'activitats com cinema, xerrades, espectacles i música.

La Setmana per la Llengua comença el dimecres 17, a les 19.30 h, amb la xerrada "La nostra llengua és la nostra història. Coneguem la història dels nostres mots", a càrrec de Jordi Esteban, mestre de català i autor de gran nombre d'articles i materials per a l'aprenentatge de la llengua, que tindrà lloc a la sala dels Àustries del Palau Falguera. 

Des del divendres 19 i fins al dilluns 22 d'abril, petits i grans podran gaudir de diverses projeccions cinematogràfiques al CineBaix. D'altres propostes lúdiques són un espectacle de màgia a la plaça de la Vila el diumenge 21, i la representació teatral de l'obra "Mentides, encens i mirra" de la Cia. Enric Borràs que es podrà veure al Centre Parroquial el dissabte i el diumenge. 

Entre les activitats programades destaca també la festa de reconeixement del voluntariat per la llengua, que tindrà lloc el divendres 19 d'abril, a les 19.30 h, al Casal Municipal de la Gent Gran. 

En el marc de la Setmana, la Biblioteca Montserrat Roig celebra l'acte "La Biblioteca a l'Auditori", en el marc del qual es retrà homenatge als escriptors Salvador Espriu i a Joana Raspall. 

Podeu consultar el programa d'activitats a l'arxiu adjunt.

Documents relacionats:
Comparteix
Salta a la part superior