Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
05/12/2023 20:09:07

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Master class sobre el sentit empresarial de la responsabilitat social

28/10/2013
Lectures: 2278
Master class sobre el sentit empresarial de la responsabilitat social

El proper dijous 31 d'octubre, de 9 a 10.30 h, s'impartirà al Centre Serveis El Pla la master class "El sentit empresarial de la Responsabilitat social: beneficis i reptes", a càrrec de Josep M. Canyelles, adreçada a empresaris i empresàries i persones emprenedores.

L'objectiu d'aquesta formació és comprendre millor el sentit de la Responsabilitat Social Empresarial (RSE), com a enfocament de gestió orientat a un desenvolupament organitzacional que aporti excel·lència social i competitivitat a l'empresa.

La RSE no és només un conjunt de bones pràctiques sinó una manera de relacionar-se amb l'entorn i aspirar al màxim desenvolupament en un context de màxima sostenibilitat. La RSE es vincula al model d'empresa i a l'estratègia de mercat. En aquest sentit, es considera prioritari capacitar els empresaris i empresàries per tal que siguin capaços de liderar i coordinar el procés d'incorporació de la RSE a les seves empreses com a mecanisme de promoció de la seva competitivitat i de compromís amb el territori i les seves necessitats.

La master class està inclosa en el Programa "La Responsabilitat Social: Un repte d'empreses i de ciutat" que l'Ajuntament està desenvolupant amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona. El programa inclou diverses sessions de sensibilització i formació per a les empreses, així com un procés d'acompanyament per a aquelles que desitgin incorporar la gestió de la seva RSE com una estratègia de competitivitat i de millora continua.

Per formalitzar les inscripcions cal enviar la fitxa d'inscripció adjunta a l'adreça electrònica oise@santfeliu.cat o trucar al Centre Serveis El Pla (c/ El Pla, 166 – tel. 93 685 07 83).
 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior