Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/02/2023 11:12:22

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

'Apadrina un tro' tancarà amb una tronada final la Festa de Tardor 2016

06/10/2016
Lectures: 2906
'Apadrina un tro' tancarà amb una tronada final la Festa de Tardor 2016

La iniciativa "Apadrina un tro", organitzada per la Federació d'Entitats Tradicionals de Sant Feliu (FETS) amb el suport de l'Ajuntament, s'ha posat en marxa aquest any per cloure amb una gran tronada la Festa de Tardor 2016. La tronada final de la Festa tindrà lloc el dimecres 12 d'octubre, a les 21.30 h, a l'aparcament del Casal de la Gent Gran.

Tothom qui vulgui pot apadrinar un tro amb el seu nom per 2 €, o 3 trons per 5 €. L'apadrinament quedarà reflectit en una etiqueta amb el nom del padrí o padrina a cada tro que els tècnics pirotècnics col·locaran prèviament al muntatge de la tronada.

Els trons que per una errada del sistema de detonació no explotin permetran al seu padrí o padrina guanyar un lot de la Festa de Tardor (mocador, barret, ulleres i conte) i una ampolla de cava. Totes les persones guanyadores rebran una comunicació per correu electrònic amb el lloc i les dates per recollir el seu lot. A més, entre tots els padrins i padrines de la tronada es farà un sorteig per escollir la persona que encendrà la metxa de la tronada l'any vinent.

Es pot apadrinar un tro o tants com es vulguin fins al 9 d'octubre a les taules que les diferents colles que integren FETS posaran al carrer abans i durant la Festa de Tardor i a la Nau, Cultura i Tradicions. I fins al dilluns 10 d'octubre, a les 24 h, als establiments col·laboradors com el bar de l'Ateneu, la Tintoreria Consell i la clínica Veterinària Mas Lluí.

Per saber si els trons apadrinats estan a la tronada final, es farà una foto de cada tro, on es vegi l'etiqueta amb el nom del seu padrí o padrina i es penjaran al Facebook de l'Ajuntament.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior