Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/12/2019 07:43:39

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

06/10/2016
Lectures: 1524
Mesures de seguretat durant la Festa de Tardor

Amb l'objectiu de garantir la seguretat durant la Festa de Tardor i, especialment, en les activitats de foc, es posaran en marxa diverses accions per evitar incidents i garantir l'assistència immediata dels serveis d'emergències i de les forces de seguretat, en cas que sigui necessari.

Així, s'incrementa la presència d'agents de la Policia Local al carrer, així com dels efectius de la Creu Roja i de l'ADF. A més, s'habiliten panells informatius en diferents punts de la ciutat amb un plànol on es marquen les zones de risc durant les activitats de foc, així com la ubicació d'un hospital de campanya, d'ambulàncies i del personal de seguretat. També s'han distribuït fullets a les escoles amb recomanacions per assistir als correfocs i s'ha lliurat als alumnes dels centres de secundària un fullet amb consells per sortir de nit de manera responsable.

D'altra banda, també s'han establert mesures en el Pla d'Autoprotecció per a l'espectacle d'encesa del campanar i per al correfoc, entre les quals destaca la definició d'una zona de seguretat a la plaça de la Vila per a les persones amb mobilitat reduïda o l'activació d'una sirena d'avís i l'encesa d'una bengala vermella en cas d'accident greu. També s'incrementen els punts de la plaça on hi haurà extintors i mànegues contra incendis.

Les mesures que s'activen per la Festa de Tardor són fruït del treball realitzat per la Comissió de Seguretat de les festes, integrada per representants de l'Ajuntament, Policia Local, Creu Roja, Voluntariat de Sant Feliu, la Federació d'Entitats Tradicionals de Sant Feliu de Llobregat (FETS) i tècnics del Departament de Cultura. Aquesta comissió ha fet una valoració del risc de les diferents activitats de la festa i han definit diferents mesures que s'afegeixen a les que ja hi havia establertes en les edicions anteriors de la Festa de Tardor.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar