Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/05/2020 16:43:50

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

19/12/2016
Lectures: 2252
Joan Dausà s'uneix a l'equip que prepara una nova cantata pel projecte "Les escoles canten"

El músic, cantautor i actor santfeliuenc Joan Dausà s'ha sumat a l'equip que està treballant en l'elaboració d'una nova cantata de Sant Feliu perquè pugui ser interpretada pels alumnes de primària de les escoles de la ciutat de cara al curs 2017-2018. La nova cantata deixarà pas a l'anomenada "Rosa Joana i les set magnífiques", la qual es va estrenar el 2013 coincidint amb l'any del centenari del naixement de la poetessa santfeliuenca Joana Raspall, i que està basada en poemes de l'autora.

De fet, la nova cantata, també es construirà a partir de poesies de Joana Raspall, en aquesta ocasió però, dedicades als valors i a l'expressió dels sentiments. Joan Dausà s'ha implicat en la part literària de la cantata, escrivint el guió. També s'ha tingut en compte la seva opinió i la del professorat de la ciutat en el moment de seleccionar els poemes. Precisament, Dausà ja ha treballat amb textos de l'obra de Joana Raspall en altres ocasions, per exemple, posant veu i música al poema "Podries" de l'escriptora santfeliuenca.

L'encarregat de musicar els poemes serà Joan Josep Blay, professor de l'Escola Municipal de Música, qui repeteix en la tasca, ja que també va fer-ho en la cantata "Rosa Joana i les set magnífiques". 

Al llarg de l'any 2017 es continuarà treballant per enllestir els textos i la música de la cantata, que es gravarà i editarà per tal que a partir de setembre de 2017 l'Ajuntament pugui lliurar a les escoles el material. Tal com es ve fent des de fa anys, l'objectiu és que els infants de 3r o 4t curs de primària de totes les escoles de Sant Feliu es trobin un dia per interpretar plegats les cançons, que prèviament hauran treballat en l'assignatura de música a les aules, acompanyats d'un conjunt instrumental format pel professorat de l'Escola Municipal de Música. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar