Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/04/2021 16:24:53

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

29/12/2016
Lectures: 6685
La Cavalcada de Reis modifica el recorregut

Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Sant Feliu el 5 de gener, a les 18 h, per iniciar la tradicional cavalcada que finalitzarà a la plaça de la Vila a les 20.30 h. 

Enguany però, el recorregut de la cavalcada canvia per acord de la Comissió de Reis i del Consell Municipal de Cultura, i anirà pels carrers Sant Josep, Rupert Lladó, Falguera, Prolongació Falguera, Pins, Miquel Coll i Alentorn, Hospitalet, Constitució, Sànson, Europa, Picasso, Constitució, Santa Creu, Marquesa de Castellbell, Montejurra, Laureà Miró, Jacint Verdaguer, Pi i Margall i plaça de la Vila. El nou recorregut serà un kilòmetre més curt, aproximadament.

Aquest canvi de recorregut vol resoldre les dificultats que presentava l'anterior, que comportava una durada excessiva de la cavalcada, tant pels nombrosos nens i nenes participants com pels que esperen a la plaça de la Vila. Els grups musicals participants també tenien dificultats de seguir el ritme en un recorregut tan llarg. 

Igualment, el nou recorregut evitarà sectors que habitualment no tenien espectadors, carrers amb pendent excessiu i permetrà un lluïment superior de la cavalcada al llarg de la rambla, que pot acollir molt de públic. L'experiència positiva del pas de la Rua de Carnaval per la rambla ha acabat de convèncer la Comissió de Reis de la conveniència d'aquest canvi. 
 

A les 20.30 h, arribada de la comitiva a la pl. Vila

La comitiva reial arribarà a la plaça de la Vila a les 20.30 h, on serà rebuda per les autoritats de la ciutat. A continuació, l'alcalde, Jordi San José, lliurarà al rei Melcior el pa i la sal com a símbol d'acolliment. Nens i nenes del Consell d'Infants participaran en l'acte. Així, un infant lliurarà al rei Melcior una rosa com a símbol de la ciutat; un altre infant donarà la clau de la ciutat al rei Gaspar i un tercer llegirà la carta de benvinguda amb els desitjos de tots els nens i les nenes de Sant Feliu que després lliurarà al rei Baltasar. Tot seguit, Ses Majestats els Reis d'Orient i l'alcalde pronunciaran un breu discurs des del balcó de l'Ajuntament adreçat a tota la ciutadania. Posteriorment, els reis recolliran les cartes dels nens i nenes des dels trons reials que s'hauran instal·lat a la plaça de la Vila. En cas de pluja el lliurament de cartes es farà a la Sala Ibèria.

Al llarg del recorregut de la Cavalcada es repartiran milers de caramels aptes per a celíacs. 

Podeu conseultar aquí els consells de seguretat per a un bon funcionament de la cavalcada.

Guanyadors i guanyadores de la campanya "Debotigues ajuda als Reis a fer realitat el teu somni"

- Alba Medel Ramons

- Pol Mancho

- Eric Sánchez Estrada

- Laia Celma Cabanes

- Marc Domingo Royo

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior