Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

25/06/2018 09:54:41

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

12/01/2017
Lectures: 3468
Ja es pot sol·licitar cita prèvia per rebre informació sobre les clàusules sòl

A partir del 16 de gener es podrà sol·licitar cita prèvia per al servei que ofereix l'Ajuntament d'informació i assessorament a les persones que tinguin clàusules sòl a les hipoteques. Les persones interessades podran trucar als números 93 685 80 01 i al 010, en horari de dilluns a divendres, de 8 a 20 h. Les trucades al 010, que tenen el mateix cost que una trucada normal, s'hauran de fer des de Sant Feliu.

També es podrà sol·licitar la cita presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, dins del mateix horari, o a través de tràmit electrònic durant les 24 hores. 

Les persones que sol·licitin aquest servei d'informació i assessorament previ hauran d'acudir a la cita amb l'escriptura de la hipoteca, o bé amb una còpia simple de la mateixa. Aquesta còpia simple es pot obtenir demanant-la prèviament al notari on es va tramitar la compra-venda de l'immoble adquirit. En cas de no disposar de cap d'aquests dos documents es pot sol·licitar una nota al Registre de la Propietat. La documentació permetrà detectar si existeix clàusula sòl i en cas afirmatiu s'indicaran els passos a seguir. A partir d'aquest assessorament les persones afectades disposaran d'informació per decidir les actuacions que considerin oportunes, que en qualsevol cas seran a títol individual.

Aquest servei s'obrirà després que el Tribunal de Justícia de la Unió Europea ha dictaminat una sentència històrica per la qual obliga les entitats bancàries espanyoles a retornar tots els diners que va cobrar de més gràcies a les clàusules sòl que fixava en les hipoteques dels seus clients. La decisió considera que la limitació en el tipus de les clàusules abusives contravé el dret de la UE.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action