Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

21/05/2018 13:15:46

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

13/03/2017
Lectures: 2551
Una visita als paratges del Torrent del Duc i una xerrada, primers actes del procés participatiu sobre el planejament de la zona

L'Ajuntament organitza el proper dissabte 18 de març una activitat oberta a tota la ciutadania per conèixer els paratges del Torrent del Duc i la zona de contacte amb Collserola, dins del procés de debat entorn l'Avanç de Planejament aprovat el passat mes de gener.

Es tracta d'una ruta a peu, d'unes 3 hores i mitja de durada, per recórrer uns 7 quilòmetres de distància per camins planers i de fàcil accés. Durant la caminada es faran tres parades en els miradors del Torrent del Duc, del Cerdanet i també en la cimentera, i a la carretera de la Sànson. En cadascun d'aquests punts, tècnics municipals explicaran diverses qüestions relacionades amb l'entorn i les propostes d'ordenació que formen part de l'Avanç.

Aquesta activitat forma part dels actes previstos en el procés participatiu que l'Ajuntament, conjuntament amb el Consell Assessor d'Urbanisme, posa en marxa per tal de permetre la ciutadania que opini sobre el model de planejament que afectarà l'àrea del torrent del Duc, la cimentera i l'entorn de la carretera de la Sànson.

El punt de trobada per a les persones que vulguin participar en la visita serà a l'entrada del Pavelló d'Esports Andrei Xepkin el dissabte 18 de març, a les 10 h.

Per preveure l'assistència es demana que les persones interessades enviïn un correu electrònic a territori@santfeliu.cat.

Xerrada informativa

Properament es farà una xerrada informativa sobre el Torrent del Duc i el nou Pla Especial de Collserola al Centre Cívic de Mas Lluí, a càrrec de Sílvia Mas, de la Universitat Politècnica de Catalunya, i redactora de l'Avanç del Pla del Torrent del Duc, i Antoni Farrero, de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, i redactor de l'Avanç de la modificació del Pla General Metropolità de l'àmbit del Parc Natural de Collserola.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action