Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

22/05/2018 06:19:11

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

17/03/2017
Lectures: 1948
Del 21 al 26 de març torna el concurs "Art a les botigues"

El Consorci de Comerç DeBotigues i el Cercle de Belles Arts de Sant Feliu posen en marxa per segon any consecutiu el concurs d'aparadors "Art a les botigues". Es tracta d'una iniciativa que té el triple objectiu de difondre l'obra dels artistes locals, atraure gent als comerços i, per sobre de tot, sorprendre la ciutadania a través de la decoració dels aparadors de les botigues. 

Igual que en l'edició anterior, l'experiència pren forma al voltant d'un concurs en què es premiaran tant els comerciants que decorin els seus negocis com la ciutadania, que podrà votar les aparadors de les botigues que consideri millors.

En concret, des del dimarts 21 i fins al diumenge 26 de març, una desena de comerços lluiran en els seus aparadors muntatges que hauran ideat conjuntament les persones propietàries de cada establiment junt amb un artista vinculat al Cercle de Belles Arts de Sant Feliu. L'artista exposarà una o diverses de les seves obres a l'aparador, en el marc d'un muntatge de tema lliure. 

Premis a la millor decoració

El jurat premiarà el millor aparador, tenint en compte aspectes com l'originalitat, l'impacte comercial i la qualitat artística del muntatge. El premi per al millor comerç són dos vals per valor de 100 € (un per a l'artista, per a la compra de materials destinats a la producció plàstica), i un altre pel botiguer. 

D'altra banda, la ciutadania podrà indicar a través de la pàgina de Facebook de DeBotigues els tres aparadors que més li agradin. Entre les persones que encertin el comerç guanyador se sortejarà el 28 de març un sopar valorat en 100 € per gaudir en un dels bars o restaurants adherits al Consorci de Comerç.

El veredicte del concurs es farà públic el 22 de març a través de les xarxes socials del Consorci de Comerç DeBotigues. 

Documents relacionats:
Art a les Botigues 2017
Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action