Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

23/06/2018 06:40:31

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

15/03/2017
Lectures: 1454
Presentació dels actes commemoratius del 75è aniversari del Centre Parroquial

El proper diumenge 19 de març, a les 12 h, tindrà lloc l'inici de la celebració del 75è aniversari del Centre Parroquial i la presentació dels actes de celebració de l'entitat que s'allargaran durant tot un any. El mateix dia s'inaugurarà l'exposició itinerant "75 anys del Centre Parroquial 1942-2017", un recorregut per la història de l'entitat, del teatre i de les activitats dutes a terme durant aquests anys. La mostra també es podrà visitar al Centre Cívic Les Tovalloles i al Centre Cívic Mas Lluí.

Amb motiu de l'aniversari el mateix diumenge, a les 18 h, la Companyia Enric Borràs recupera la Carnestoltada, una funció representada per darrer cop l'any 1999, amb la participació de l'Escola de Teatre, l'Àrea de Cultura i l'Escola Municipal de Música. Enguany es representarà un sainet per a totes les edats que transcorre al CircuCentre amb molts gags i sorpreses.

Joaquim Udina, coordinador de les activitats de commemoració del 75è aniversari ha destacat la llarga trajectòria de l'entitat, la qual és una realitat gràcies "a l'esforç de moltíssima gent que en tots aquests anys ha anat deixant el seu granet de sorra". En la nova etapa del Centre Parroquial, l'entitat es planteja diferents reptes, entre els quals Udina destaca el fet "d'obrir el Centre a tots els barris de la ciutat, reactivar l'activitat cultural a l'entitat, tant amateur com professional, i fer de Sant Feliu un referent teatral al Baix Llobregat". Tots aquests objectius s'esperen aconseguir, entre altres aspectes, oferint una nova cara del Centre, amb els canvis d'imatge de la sala, l'adequació de la caixa escènica i les millores tècniques en il·luminació i so.

Funcions de teatre infantil, amateur i professional, festivals, concerts, poesia i dansa tradicional folklòrica seran altres propostes commemoratives fins al març de 2018.

Més informació: www.elcentresantfeliu.com

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action