Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

25/06/2018 10:01:22

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

17/03/2017
Lectures: 2547
Reparació i ampliació del clavegueram de la rambla Marquesa de Castellbell entre la pl. Pere Dot i el c/ Comte de Vilardaga

La setmana vinent començaran les obres de reparació i ampliació del clavegueram de la rambla Marquesa de Castellbell, entre la plaça de Pere Dot i el passeig de Comte de Vilardaga. L'actuació es durà a terme per solucionar els diferents enfonsaments existents al paviment pel mal estat del col·lector i els problemes que sorgeixen amb les tapes els dies que plou molt. Les obres tindran una durada prevista de dos mesos en diferents fases.

Els treballs consistiran en la reparació del tram de canalització existent a la rambla i la instal·lació d'un nou col·lector paral·lel al tub existent. 

També es crearà una illa central i s'afegiran noves senyalitzacions completant la senyalització vertical i horitzontal de la rotonda, i s'adequaran els guals a la normativa vigent pel que fa a la senyalització del paviment ratllat per a invidents.

Provisionalment la parada de bus de la línia L52, que actualment està a la pl. Pere Dot, es trasllada a l'aparcament uns metres més amunt. Es farà el trasllat de la parada del bus fins a la nova zona, es canviarà de lloc el panell informatiu i s'ampliarà la vorera perquè permeti l'alineació del bus quan aquest estigui parat, amb paviment de les mateixes característiques de l'existent.

Durant la primera fase de les obres, que tindrà una durada d'un mes, només hi haurà un carril per sentit a la rambla entre la plaça de Pere Dot i el passeig de Comte de Vilardaga. Per la seva banda, el carrer de Roses només serà de baixada fins al carrer de Joan XXIII. A mesura que es completin les diferents fases de l'obra l'Ajuntament informarà de les afectacions en la circulació de la zona.

Les obres tenen un pressupost total de 80.688,17€, IVA inclòs. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action