Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

21/06/2018 08:54:12

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

17/03/2017
Lectures: 1311
Nova xerrada informativa sobre les clàusules sòl a càrrec de tècnics d'Adicae

El proper dilluns 20 de març, a les 18.30 h, tindrà lloc al Centre Cívic Les Tovalloles una xerrada informativa sobre les clàusules sòl. La sessió, oberta a tota la ciutadania, tot i que adreçada especialment a aquelles persones que estan afectades per les clàusules sòl a la seva hipoteca, anirà a càrrec de tècnics d'Adicae, organització especialitzada en la protecció, formació i reclamació dels drets de les persones usuàries de serveis bancaris i assegurances. 

Durant la xerrada s'aclariran dubtes i es donarà informació rigorosa sobre les passes que han de seguir les persones que puguin estar afectades per les clàusules sòl en els seus contractes hipotecaris per tal que les entitats bancàries els retornis les quantitats cobrades indegudament. 

Assessorament municipal

L'Ajuntament va posar en marxa a finals de gener un servei d'informació i assessorament sobre hipoteques amb clàusules sòl. L'atenció al públic, prèvia petició de cita, es fa a Can Ricart els dimarts i dijous, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Per demanar hora, cal trucar als números 93 685 80 01 o al 010 (trucant des de Sant Feliu), en horari de dilluns a divendres, de 8 a 20 h, o sol·licitar la cita presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, dins del mateix horari, o a través de tràmit electrònic durant les 24 hores. 

Aquest servei s'ha obert després que el Tribunal de Justícia de la Unió Europea ha dictaminat una sentència històrica per la qual obliga les entitats bancàries espanyoles a retornar tots els diners que va cobrar de més gràcies a les clàusules sòl que fixava en les hipoteques dels seus clients. La decisió considera que la limitació en el tipus de les clàusules abusives contravé el dret de la UE. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action