Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

21/05/2018 10:51:23

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

24/03/2017
Lectures: 1797
El Cercle d'Activitat Econòmica debatrà sobre la Responsabilitat Social Empresarial

El proper dimecres 29 de març, de 18 a 20 h, es durà a terme una nova sessió dels Cercles d'Activitat Econòmica, iniciativa municipal que es va engegar a l'abril passat amb la voluntat de ser un espai de reflexió que afavoreixi la interacció entre representants del teixit econòmic, social i emprenedor per a la millora de l'activitat econòmica local. La sessió, que tindrà lloc de 18 a 20 h al Centre de Serveis El Pla (c/ El Pla, 164), estarà dedicada a la millora de la competitivitat empresarial a través de la Responsabilitat Social Empresarial (RSE).

La primera hora de la sessió anirà a càrrec d'Irene Borràs, professora del Màster Universitari en Responsabilitat Social Corporativa de la UOC, que explicarà què és la Responsabilitat Social Empresarial (RSE) i els seus reptes i beneficis per a les empreses.

A partir de les 18.45 h, s'exposaran les bones pràctiques empresarials en RSE a través dels exemples de la Fundació Nou Xamfrà, l'empresa Dallant, S.A., el Pla d'Igualtat Laboral de Soler i Sauret, CCOO i la innovació col·laborativa i el treball en xarxa de Transportes Casquet. A continuació hi haurà un torn de preguntes i un debat sobre totes les qüestions exposades.

Per assistir a la sessió del Cercles d'Activitat Econòmica, que és de caràcter gratuït, cal inscriure's a través d'aquest enllaç. Per a més informació podeu trucar al 93 685 07 83.

Els Cercles d'Activitat Econòmica són una iniciativa sorgida de la Mesa pel Desenvolupament Econòmic i la Cohesió Social, òrgan consultiu que està integrat per representants del sector empresarial i social, així com per representants municipals i de diferents organismes i entitats. A través dels Cercles es pretén crear un espai de comunicació entre els diferents agents econòmics i socials del territori, així com crear un pol de transferència de coneixement i portar les últimes tendències i temes d'interès sectorial a les empreses de Sant Feliu.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action