Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

20/06/2018 04:03:44

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

19/04/2017
Lectures: 1262
Sant Feliu acull aquest cap de setmana el 12è Torneig Internacional d'Arts Marcials Coreanes Kuk Sool Won

Mig miler d'esportistes de països d'arreu del món competiran aquest dissabte i diumenge, 22 i 23 d'abril, en el 12è Torneig Internacional d'Arts Marcials Coreanes Kuk Sool Won que se celebrarà al pavelló esportiu de l'escola Pau Vila i al Palau d'Esports Juan Carlos Navarro. Es tracta d'un esdeveniment de gran prestigi que suposarà la visita a la ciutat, i en general, al Baix Llobregat, d'unes 1.500 persones. 

La celebració tindrà l'atractiu afegit de comptar amb la presència del gran mestre i fundador del Kuk Sool Won, Kuksanim, de 81 anys, qui presidirà l'esdeveniment i farà un seminari el dia 22 d'abril. 

Una altra de les activitats destacades del torneig és l'exhibició que faran diversos mestres de Kuk Sool Won de tot el món. També demostraran el domini d'aquestes arts marcials un grup de 25 d'infants de Corea del Sud, així com un equip femení europeu, integrat per una dotzena de dones de diferents escoles d'Europa. Durant l'esdeveniment també es podrà veure una exhibició de l'equip infantil de l'escola de Kuk Sool Won de Sant Feliu, integrat per cinc nenes d'entre 9 i 13 anys i les seves respectives parelles. 

En el marc del torneig es faran també els exàmens nacionals de cinturó negre, així com les competicions de cinturó negre i d'altres nivells en les categories d'infantils fins a adults. Jordi Velasco, impulsor de les escoles de Kuk Sool Won a Sant Feliu i a Cervelló, i coordinador del torneig, va explicar durant l'acte de presentació del certamen que es va fer el 9 de març passat al Palau Falguera, que el públic que assisteixi a l'esdeveniment s'adonarà que aquesta art marcial "va molt més enllà que un esport de contacte, és una exhibició d'elegància, de disciplina, de molt treball i de molt respecte". 

En el torneig hi competiran un centenar d'esportistes de Catalunya, un centenar més de Madrid i Múrcia, uns 250 d'arreu d'Europa i la resta seran d'altres països del món com els Estats Units, Corea del Sud, Argentina o l'Irán.  Actualment hi ha més de 1.200 escoles de Kuk Sool Won repartides per tot el món, amb més d'1 milió de practicants.  

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action