Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

22/05/2018 23:44:17

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

20/04/2017
Lectures: 626
Oriol Junqueras fa una visita institucional i es reuneix amb l'alcalde i els portaveus municipals

El vicepresident del Govern de la Generalitat i conseller d'Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, ha fet aquest dijous, 20 d'abril, una visita institucional a la ciutat. A la seva arribada Junqueras s'ha reunit amb l'alcalde, Jordi San José, i amb els tinents d'alcalde Lourdes Borrell, Manel Martínez i Josep Maria Rañé, amb els quals ha conversat sobre diferents temes d'interès per a la ciutat com són el soterrament de les vies del tren, el futur de la fàbrica Sànson o els nous edificis judicials.

Després, Junqueras, que ha vingut acompanyat pel president d'Infraestructures de Catalunya, Joan Jaume, s'ha reunit també amb els portaveus dels diferents grups municipals, i ha signat en el Llibre d'Honor de la ciutat. En la posterior compareixença davant els mitjans de comunicació, el vicepresident ha manifestat el suport del Govern en alguns projectes pendents a Sant Feliu, incidint especialment en el soterrament de les vies del tren. D'aquest ha afirmat que és "absolutament indispensable, reiteradament compromès, i reiteradament incomplert per part del govern espanyol", i valora la posició de la Generalitat "de molt de compromís i d'insistència, però també d'escepticisme" davant l'anunci d'inversions per part del Ministeri de Foment.

Respecte el posicionament escèptic de Junqueras, l'alcalde Jordi San José ha manifestat al vicepresident que l'obligació de l'Ajuntament de Sant Feliu és "trucar totes les portes i fer totes les gestions" per garantir que el soterrament sigui una realitat. "Hem demanat que en el moment en què hi hagi una taula on compareguin Ajuntament, Govern i Generalitat, ha d'haver-hi un acord sobre el soterrament".

El futur de la fàbrica Sànson ha estat un altre dels temes prioritaris en l'agenda d'aquesta trobada entre mandataris. Segons San José és important tenir clar com configurar aquest espai susceptible de captar activitat econòmica compatible amb la seva ubicació, "tot tenint una visió de país per convertir-ho en una oportunitat en l'espai metropolità i en el conjunt de Catalunya". Oriol Junqueras ha reiterat el suport de la Generalitat en d'altres qüestions com la posada en marxa de les millores al centre d'assistència primària o la reubicació dels jutjats, i ha agraït especialment "l'esforç i el compromís de l'Ajuntament de licitar l'espai on s'ubicarà la seu de l'Agència Tributària de Catalunya a Sant Feliu".

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action