Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

24/06/2018 09:30:57

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

20/04/2017
Lectures: 880
S'inicia el procés participatiu per definir el nou Reglament de Participació i Col·laboració Ciutadana

L'Ajuntament ha iniciat un procés de reflexió estratègica per tal de dissenyar un nou model de participació i col·laboració ciutadana. Aquest nou model ha de permetre una major implicació de la ciutadania en la dinàmica del govern municipal i ha de servir per continuar impulsant un govern més obert, participatiu i col·laboratiu amb el seu entorn. El primer pas per definir aquest model és elaborar un nou Reglament de Participació i Col·laboració Ciutadana, i precisament per avançar en el disseny d'aquest reglament els dies 25 d'abril i 4 de maig tindrà lloc una jornada participativa adreçada preferentment a les persones que formen part d'algun dels consells sectorials de la ciutat (cultura, solidaritat, medi ambient, esports, urbanisme, etc), tot i que també poden sol·litar participar-hi d'altres en cas que tinguin interès. L'objectiu és que els participants expressin la seva opinió sobre com hauria de ser aquest nou model de participació local. 

La primera jornada participativa es farà el dimarts 25 d'abril a la Sala Ibèria, i la segona serà el dijous 4 de maig al Centre Cívic Mas Lluí. Totes dues sessions s'iniciaran a les 18 h, i consistiran en espais de treball en grup on tothom podrà exposar el seu punt de vista sobre les necessitats a resoldre per millorar l'actual model de participació i col·laboració ciutadana. Les aportacions recollides s'inclouran en un document que es tindrà en compte en el procés de redacció del nou Reglament de Participació i Col·laboració Ciutadana. Les persones membres dels Consells sectorials de participació interessades a participar poden inscriure's en qualsevol de les dues sessions obertes a través dels següent formulari.

Posteriorment a aquestes sessions de participació, l'Ajuntament habilitarà un espai en el web municipal per obrir el debat sobre el nou model de participació a la ciutadania en general.  

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action