Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
02/10/2023 03:07:32

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Es presenta el Projecte Educatiu de Ciutat

18/05/2017
Lectures: 3518
Es presenta el Projecte Educatiu de Ciutat

El dissabte 20 de maig es presentarà a la Sala Ibèria el Projecte Educatiu de Ciutat (PEC), una eina estratègica que ha de permetre al conjunt de la ciutadania i a l'administració participar en la definició de les polítiques educatives locals. L'objectiu és que el PEC reculli els valors del model de ciutat que es vol, des d'una perspectiva educadora, i que concreti i planifiqui accions que contribueixin a fer possible aquest model del que se'n pugui beneficiar la ciutadania al llarg de la seva vida. Per això, és important que en el PEC s'impliquin el màxim d'associacions, col·lectius i persones a títol individual, estiguin o no vinculades al món educatiu, de manera que les propostes i compromisos que s'acordin donin resposta a totes les necessitats i interessos.

El projecte parteix d'un estudi previ de la situació actual de Sant Feliu en l'àmbit educatiu, el qual recull la relació de recursos existents, estableix necessitats i apunta possibles actuacions per resoldre mancances. Aquest document d'anàlisi serà el punt de partida de la sessió de presentació del PEC del 20 de maig, la qual és oberta a tota la ciutadania, i en el marc de la qual es faran grups de treball i tallers participatius per debatre les prioritats educatives de la ciutat i recollir les primeres propostes. En la sessió hi intervindrà Jordi Collet, educador social, doctor en Sociologia i professor de la Universitat de Vic-UCC, qui ha fet recerca i ha escrit diverses publicacions sobre projectes educatius de ciutat. També hi assistirà el gerent d'educació de la Diputació de Barcelona, Jordi Plana, en representació d'aquest ens, el qual dona suport al projecte, l'alcalde, Jordi San José, i la regidora d'Educació, Mireia Aldana. 

Per participar en la sessió de presentació del PEC, cal inscriure's prèviament aquí

Durant la sessió de presentació es constituirà el grup impulsor del PEC; el qual serà l'encarregat de preparar el I Fòrum Educatiu Local que se celebrarà a finals de 2017. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior