Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

21/05/2018 15:15:03

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

16/05/2017
Lectures: 1960
Sant Feliu fa una acció reivindicativa contra l'homofòbia, la lesfòbia, la transfòbia i la bifòbia

El Dia Internacional contra l'homofòbia, la lesfòbia, la transfòbia i la bifòbia se celebra per commemorar l'eliminació de l'homosexualitat de la llista de malalties mentals per part de l'Assemblea General de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), el 17 de maig de 1990. En aquest marc, el dimecres 17 de maig, l'Ajuntament va dur a terme una acció reivindicativa, per tal de sensibilitzar i conscienciar la ciutadania sobre la importància de respectar totes les persones, al marge de la seva sexualitat. 

L'acció es va celebrar a les 17 h i va consistir en pintar amb els colors de l'arc de San Martí el pas de vianants que hi ha en la confluència dels carrers de Vidal i Ribas amb Pi i Margall, al barri Centre. Aquests colors formen la bandera coneguda com "de la llibertat", un símbol del moviment LGBTI a favor del respecte a la diversitat, la inclusió, i l'esperança.

Amb aquest acte, impulsat des del Programa de Dones i Polítiques d'Igualtat, es volen defensar els drets de lesbianes, gais, transgèneres, intersexuals, bisexuals i transsexuals amb l'objectiu d'evitar les situacions de discriminació i violència contra aquests col·lectius, i alhora assegurar que arreu es pugui viure la diversitat sexual i afectiva en plena llibertat. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action