Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

23/06/2018 20:10:23

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

19/05/2017
Lectures: 2962
Es crea un descompte addicional per a famílies en les tarifes de la piscina de l'Escorxador del 30%

En resposta a les demandes de revisió de la ciutadania, l'Ajuntament de Sant Feliu ha decidit aplicar un correctiu a la fórmula de tarifació que permetrà que les famílies amb rendes mitjanes paguin menys que els últims anys. Concretament es crearà un descompte addicional per a nuclis familiars amb 3 o més membres del 30% a cadascun d'aquests integrants.

Podeu calcular la tarifa dels abonaments que us serien d'aplicació en funció de la vostra situació familiar en el següent enllaç: Càlcul abonament piscina d'estiu.

A banda d'aquest nou descompte es continuen mantenint determinades reduccions per ajustar-les a les circumstàncies de cada família. Aquest nou plantejament no només suposa una reducció en la despesa per a les rendes mitjanes, sinó també que les famílies amb rendes menors paguin menys que al 2016. Des de l'Ajuntament de Sant Feliu agraïm les aportacions fetes des del respecte pels ciutadans i ciutadanes als diferents canals, que han possibilitat la creació d'aquest correctiu per garantir un accés encara més equitatiu al servei i fer que, en definitiva, tot estigui a l'abast de tothom.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action