Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

25/06/2018 08:25:19

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

15/06/2017
Lectures: 954
Activada la fase d'alerta del Pla PROCICAT per l'onada de calor i avís preventiu de contaminació ambiental

Protecció Civil ha activat la fase d'alera del pla PROCICAT per l'onada de calor que afecta Catalunya, i davant la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya d'un episodi de temperatures extremes que pot allargar-se fins dissabte.

Es recomana evitar les activitats físiques intenses a les hores de més calor i beure molta aigua. Així mateix, davant d'aquest augment de les temperatures es demana tenir especial cura de les persones més vulnerables a la calor com la gent gran, nadons o els malalts crònics.

Seguiu les recomanacions per prevenir un possible cop de calor, i alhora per saber actuar quan es detecten els primers símptomes. Consulteu també els consells per combatre la calor durant l'estiu.
 

Avís preventiu d'episodi de contaminació ambiental per NO2

La Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic informa que atenent els nivells de diòxid de nitrogen (NO) enregistrats per la Xarxa de Vigilància 2 i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica, i la previsió dels models de dispersió de contaminants, emet un avís preventiu d'episodi ambiental de contaminació atmosfèrica pel contaminant de NO2, per a la zona de protecció especial per aquest dijous i divendres.

Més informació, consells i recomanacions aquí.
 

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action