Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
14/07/2020 11:44:50

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

03/07/2017
Lectures: 2310
L'Ajuntament de Sant Feliu condemna fermament l'agressió xenòfoba d'ahir

Ahir a per la tarda un ciutadà de Sant Feliu va ser víctima d'una agressió xenòfoba al barri de Can Calders, de la que en va resultar ferit de caràcter lleu. L'agressor va ser detingut per la Policia.

L'Ajuntament de Sant Feliu condemna fermament aquest fet, i reitera el seu compromís de rebutjar la intolerància i enfortir la lluita contra el feixisme i el racisme, per tal defensar els drets de tots els santfeliuencs i santfeliuenques, i afavorir la convivència.

Un compromís unànime que va quedar palès en el darrer ple municipal, on totes les forces polítiques van manifestar el seu suport al manifest de "SantFeliu per la convivència i contra el racisme", que podeu consultar a http://xlaconvivenciacontralodi.hol.es/.

L'Ajuntament demana respecte absolut a la decisió de la comunitat musulmana de traslladar el centre de culte situat actualment al c/ Ventura i Gassol del barri Centre, al c/ Monmany del barri de Can Calders. Així ho va fer constar el ple de dijous passat, aprovant provisionalment la modificació del Pla Especial d'Espais Lliures i Equipaments Comunitaris de Can Calders.

Aquesta modificació es va aprovar amb el suport de tots els partits, excepte el PP que va voler deixar clar que hi votava en contra per no estar d'acord amb l'ampliació d'usos de la nau, i va especificar el respecte absolut a que la "comunitat musulmana tingui un centre de culte a Sant Feliu". 

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar