Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

19/07/2018 02:05:20

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

07/08/2017
Lectures: 2688
Sant Feliu celebra la Festa Major de Sant Llorenç del 7 al 10 d'agost

Del 7 al 10 d'agost Sant Feliu celebra una nova edició de la Festa Major de Sant Llorenç, patró de la ciutat. La festivitat es concentra a l'entorn de la plaça de la Vila, on hi ha activitats tradicionals obertes a tothom i també a d'altres indrets de la ciutat.

El dilluns 7 d'agost obrirà la celebració, a les 19 h, la revetlla juvenil de Sant Llorenç, amb el grup Funk Medicine a la plaça de Dicià, i a les 21.30 h hi haurà una sessió de cinema a la fresca a la plaça de Roses, on es projectarà la pel·lícula Ice Age, el gran cataclisme. 

La jornada de dimarts 8 d'agost començarà a les 19 h, a la plaça de Lluís Companys, amb la festa d'escuma amb Gil Rataplam, una activitat organitzada per l'entitat Calaix de Sastre. A les 21.30 h hi haurà una nova projecció de cinema a la fresca, a la plaça de la Vila, amb el film Animals fantàstics.

El dimecres 9 d'agost es duran a terme diferents propostes per al públic infantil com les bitlles tradicionals i l'animació 'Viatges a la Conxin Xina', de Gil Ratataplam. Ja a la nit, el sopar i el ball a la fresca amb el grup Atrium a la plaça de la Vila posaran punt i final a la jornada. 

La cloenda tindrà lloc el dijous 10 d'agost, dia en què es fa el repic de campanes i la missa de Sant Llorenç a la catedral de Sant Llorenç. A la tarda es convida la ciutadania a ballar sardanes amb la Cobla Rambles. A més, a partir de les 18 h, a les pistes de petanca San José es durà a terme el 1r Torneig Sant Llorenç de Petanca, obert a la participació de tothom. La festa es clourà a partir de les 22 h, amb una sessió d'havaneres i rom cremat, a càrrec de Núria Berengueras i el grup Ultramar.

Les associacions Calaix de Sastre, Balls d'Envelat, l'Agrupació Cultural Folklòrica i la Colla de Campaners de Sant Feliu organitzen algunes de les activitats de la celebració. En cas de pluja les activitats es faran a la Sala Ibèria.

Documents relacionats:
cartellSantLlorenç2017
Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action