Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

19/07/2018 23:23:26

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

31/07/2017
Lectures: 942
Es manté durant l'estiu el servei de recollida de mobles i trastos vells

Igual que durant la resta de l'any, en el mes d'agost l'únic dia en què els ciutadans i ciutadanes poden deixar els mobles i trastos vells al carrer és els dilluns, a partir de les 20 h. I és que el servei es manté actiu durant el període de vacances amb total normalitat. 

La forma correcta de procedir és deixar els mobles al costat de la porta del domicili i no dipositar-los al costat dels contenidors d'escombraries del carrer. A més, sempre que sigui possible, cal evitar que els mobles estiguin recolzats sobre la paret per tal de permetre el pas als vianants i, especialment a les persones amb mobilitat reduïda o amb discapacitat visual. En cas de viure en carrers estrets o de difícil accés, els mobles o trastos vells s'hauran de dipositar en el carrer principal més proper a casa nostra.

La deixalleria, oberta a l'estiu

Una altra opció és portar els mobles i trastos vells a la deixalleria municipal (ctra. Sànson, s/n – 93 666 95 62). La deixalleria és una instal·lació d'ús gratuït per als particulars on es poden portar a més de mobles i trastos vells altres residus com electrodomèstics, materials electrònics, olis, fluorescents i bombetes, vernissos o dissolvents i pintures, entre altres.

L'horari d'obertura de la deixalleria a l'agost no varia respecte de la resta de l'any. Així, romandrà oberta de dilluns a dissabte, de 9 a 13.30 h i de 15.30 a 19 h, excepte el dimarts 15 d'agost, que en ser un dia festiu d'àmbit nacional romandrà tancada. Pel que fa al servei de deixalleria mòbil, aquest no funcionarà durant el mes d'agost. 

L'Ajuntament vol conscienciar la ciutadania sobre la importància de ser cívics i col·laborar perquè la ciutat estigui neta. En aquest sentit, es recorda a la població que abandonar mobles a la vida pública fora del dia establert pot ser objecte de sanció. En concret, als articles 50 i 51 de l'Ordenança de civisme i de l'ús de l'espai públic es recullen les obligacions del ciutadà i/o les sancions aplicades pel mal ús en relació a la recollida de mobles. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action