Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

16/07/2018 20:25:04

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

11/08/2017
Lectures: 1551
Les Nits a l'Escorxador es podran gaudir fins al 26 d'agost

El divendres 25 i el dissabte 26 d'agost seran les dues últimes jornades en que es podrà gaudir dels banys nocturns a la Piscina Municipal de l'Escorxador en el marc de la iniciativa anomenada "Nits a l'Escorxador".

L'experiència, impulsada fa dues temporades amb l'objectiu de permetre l'ús de la piscina les nits del cap de setmana de juliol i agost, s'ha repetit aquest 2017 davant la bona acollida de la mesura per part de la ciutadania. Així, des del passat 1 de juliol i fins al 26 d'agost, les instal·lacions són obertes de 21 a 23 h durant les nits de divendres i dissabte.

Les entrades per a les "Nits a l'Escorxador", que es venen al preu únic de 2,20 €, es poden comprar el mateix divendres o dissabte, de 17 a 23 h, a la taquilla de la piscina. L'activitat només es pot adquirir per la via d'entrada puntual i no està vinculada amb cap abonament ni amb l'entrada diària dels divendres o dissabtes.

Tot i que les "Nits a l'Escorxador" s'acaben a finals d'agost, la piscina estarà oberta al públic de dilluns a diumenge, d'11 a 20 h, fins al 3 de setembre.

Més informació: www.santfeliu.cat/piscinaescorxador

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action