Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

21/06/2018 18:00:20

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

07/09/2017
Lectures: 781
Ràdio Sant Feliu engega el dimarts 12 de setembre la novena temporada del magazín "El Mirall"

El magazín matinal "El Mirall" de Ràdio Sant Feliu, conduït per Sílvia Guillén, torna el proper dimarts 12 de setembre després del parèntesi de l'estiu. El programa, que s'emet en directe de dilluns a divendres, de 10 a 13 h a través del 105.3 FM, enceta una nova temporada amb moltes novetats.

Entre els canvis principals hi ha la incorporació d'una desena de nous col·laboradors i col·laboradores, que se sumen a la llista dels que continuen de la temporada anterior, consolidant un equip d'unes 80 persones, la majoria vinculades a la ciutat. Així, en la novena temporada del magazín s'engegaran seccions noves com per exemple una protagonitzada per Andrea Vilallonga, consultora d'imatge i comunicació, col·laboradora en mitjans com La Vanguardia i El Hormiguero, qui donarà consells per fer-nos sentir més a gust amb el nostre estilisme. 

També es posaran en marxa les seccions "Actitud positiva" i "Bondiamón", totes dues iniciatives basades en projectes d'emprenedoria que s'han desenvolupat en el marc del programa concurs de formació i assessorament Yuzz. En la primera, es parlarà sobre les habilitats socials, les emocions i la cohesió de grup, eines imprescindibles per desenvolupar-se d'una forma feliç i harmoniosa, sobretot des de l'àmbit educatiu, i de cara a fer prevenció en l'assetjament escolar. Pel que fa a la secció "Bondiamón", serà un espai en què es donarà visibilitat a petites entitats i en el que s'explicaran experiències d'economia social i solidària.  

Entre les estrenes d'aquesta temporada, destaca també una secció conduïda per persones vinculades a Help Guau, protectora d'animals que s'encarrega d'acollir els gats i gossos abandonats a la via pública en diversos municipis, entre els quals Sant Feliu. A través d'aquest espai radiofònic, es farà difusió de la feina que es fa en aquesta mena de centres i alhora es promourà l'adopció dels animals sense llar. 

En la novena temporada d'"El Mirall", el magazín sortirà més al carrer per tal d'interactuar amb la ciutadania. Així, es faran més connexions en directe i es fomentarà la participació de la gent. El programa continuarà fidel al seu estil fresc i informal, amb continguts variats i vinculats a l'actualitat tant local com d'arreu. A més, mantindrà les col·laboracions d'entitats i organitzacions del territori com l'Arxiu Comarcal, el Centre d'Estudis Comarcals, el CineBaix, el Parc Agrari o el Parc de Collserola, PIMEC i el Consell de Turisme del Baix Llobregat. 

Col·laboració amb les escoles

Una altra novetat de la temporada és la col·laboració de Ràdio Sant Feliu amb les escoles de la ciutat, que podran visitar els estudis i veure en directe l'emissió del magazín i dels Informatius. A més, durant aquest curs escolar es treballarà en una col·laboració més àmplia de cara al curs vinent, per tal que els alumnes de cinquè i sisè de primària del municipi facin continguts que seran emesos a la ràdio.  

Més informació: www.radiosantfeliu.cat  

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action