Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

19/07/2018 08:00:43

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

22/09/2017
Lectures: 468
Arrenca la temporada de tardor a les jugatecambientals de Sant Feliu

Coincidint amb l'inici del nou curs escolar ja han començat les activitats a les Jugatecambientals del Parc del Llobregat i del Parc de Torreblanca. Fins al 26 de novembre, tots els diumenges al matí ofereixen activitats relacionades amb la natura i el medi ambient per donar a conèixer els valors socials, patrimonials i ambientals d'aquests espais, així com per promoure una relació de bona convivència entre els ciutadans i els seus parcs aportant recursos i idees per afavorir-ne el coneixement.

Es tracta d'un espai de joc i experimentació adreçat especialment a les famílies amb infants on es fan activitats gratuïtes, amb propostes molt diferents i adreçades a públic de totes les edats, coordinades per dinamitzadors professionals. A més, les famílies hi poden anar sense haver-ho de planificar, ja que no és necessària la inscripció prèvia.

Les Jugatecambientals són un espai d'aprenentatge impulsat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona amb el suport del Consell Comarcal del Baix Llobregat i els ajuntaments de Sant Feliu, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

Actualment, els parcs i platges metropolitans tenen un total de 31 Jugatecambientals, que, a poc a poc, s'han anat consolidant al territori metropolità des de la seva implantació. Segons dades de l'AMB, la temporada de primavera de la Jugatecambiental ha aconseguit consolidar l'afluència de públic. En aquesta quarta edició hi han participat gairebé 20.000 persones, 9.000 més que en la primavera del 2016 i 11.000 més que en la primera temporada.

Podeu consultar el programa d'activitats previst al Parc del Llobregat i al Parc de Torreblanca fins al 26 de novembre.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action