Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
18/08/2018 19:00:16

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

10/10/2017
Lectures: 1153
Dos concursos de fotografia per reviure el bo i millor de la Festa de Tardor 2017

En el marc de la Festa de Tardor 2017 se celebren dos concursos de fotografia amb l'objectiu de captar, ja sigui amb el telèfon mòbil, la càmera o altres dispositius electrònics, una imatge de la Festa de Tardor que destaqui per la seva singularitat.

El VI Concurs amateur de fotografia digital Festa de Tardor 2017, organitzat per l'Agrupació Fotogràfica "Creació 90" de Sant Feliu, amb el suport de l'Ajuntament, està obert a tothom a partir dels 6 anys. En concret, hi ha dues categories, una per als infants de 6 a 15 anys, i l'altra, per a les persones de més de 16 anys.

Per concursar s'ha d'accedir a www.santfeliu.cat/viulafesta i emplenar el formulari de participació en el qual es poden adjuntar les fotografies. La data màxima de recepció d'originals és el dimecres 18 d'octubre, a les 14 h. El veredicte del jurat es farà públic el dijous dia 19, a les 19 h, i el lliurament de premis serà el divendres 20 d'octubre, a les 20 h, a la sala dels Àustria del Palau Falguera. S'atorgarà un primer, un segon i un tercer premi per categoria, consistents en la reproducció en miniatura de les figures del Ball de la Soca i el Diable. Les persones premiades també rebran un mocador i un barret de la Festa de Tardor.

D'altra banda, l'entitat Pistoleros de Edison, amb la col·laboració de l'Ajuntament, ha convocat el V Concurs de fotografia Festa de Tardor a Instagram. El certamen és obert a la participació de tothom i les fotografies han d'estar fetes amb telèfon mòbil i anar acompanyades de l'etiqueta #concurspistoleros. El termini per enviar les imatges és obert del 9 al 16 d'octubre. Les millors fotografies rebudes s'exposaran posteriorment. Els premis per a les fotos guanyadores són una càmera de fotos i vídeo esportiva, per a la millor fotografia, i dues entrades per al CineBaix per a la fotografia que tingui més "m'agrada" el darrer dia del concurs, el 16 d'octubre.

Més informació a www.facebook.com/produccionespistoleros.


La Festa de Tardor, a les xarxes socials

Un any més, l'Ajuntament vol promoure l'ús de les xarxes socials com a espais de difusió de la celebració. Així, es convida la ciutadania a compartir vivències i fotografies des de Twitter utilitzant les etiquetes #festatardorsf i #santfeliu.

D'altra banda, a la pàgina de Facebook de l'Ajuntament s'aniran penjant fotografies de les principals activitats de la Festa de Tardor.

 

Foto gran:  1r premi adults Concurs Festa de Tardor 2016. "Agenollats", de Lluís Remolà
Foto petita: 1r premi infantil Concurs Festa de Tardor 2016. 1."Cua de drac", d'Enric Fàbregas
 
Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar