Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

25/06/2018 19:37:05

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

27/10/2017
Lectures: 1074
Nova campanya d'ajuts per a l'adequació de l'habitatge

El Consorci Metropolità de l'Habitatge, a través dels ajuntaments, ha posat en marxa un nou programa d'ajuts per a l'adequació dels habitatges privats de la ciutat. La iniciativa, que es porta a terme al conjunt de l'àrea metropolitana, té per objectiu millorar les condicions d'habitabilitat dels habitatges per garantir la seva seguretat i alhora augmentar la qualitat de vida de la ciutadania.

El programa atorga subvencions als habitatges que requereixin millores en algun d'aquests àmbits: habitabilitat, adaptació de les instal·lacions de l'interior de l'habitatge (xarxes d'aigua, gas canalitzat i xarxa elèctrica, telecomunicacions o sanejament), millores energètiques i de sostenibilitat (aïllament de l'habitatge per optimitzar la demanda energètica i assegurar el confort acústic, canvi de tancaments o substitució de làmpades i lluminàries per altres de major rendiment energètic i il·luminació LED), adaptació de la mobilitat de l'habitatge (instal·lació d'ascensor, substitució de banyera per dutxa o supressió d'altres barreres arquitectòniques).

L'import de les ajudes és del 50% del cost total de l'obra de millora, amb un màxim de 3.000 €, i de 6.000 € si l'habitatge és de la Borsa d'Habitatge.

Per a més informació, podeu adreceu-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament (pl. Vila, 1 – 93 685 80 01). També podeu consultar el web del Consorci Metropolità de l'Habitatge.

El termini de presentació de la documentació inicial a l'OAC, prèvia a la sol·licitud d'ajuts, és fins al 31 d'octubre de 2018. Un cop presentada la documentació es facilitarà un número d'idoneïtat que s'haurà d'incloure en la sol·licitud d'ajut. El termini de presentació de les sol·licituds d'ajuts (també a l'OAC), un cop presentada la documentació per formar part de la convocatòria, és fins al 31 de desembre de 2018. El termini establert per fer les sol·licituds s'escurçarà si s'esgota la dotació pressupostària.

 

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action