Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

22/07/2018 16:33:04

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

28/10/2017
Lectures: 2718
Obert el termini per sol·licitar el vot per correu de les eleccions al Parlament

Fins a l'11 de desembre estarà obert el termini per sol·licitar el vot per correu de les eleccions al Parlament, que se celebren el 21 de desembre. Les persones amb discapacitat poden igualment sol·licitar el vot accessible per a les eleccions trucant al 900400012 fins al 24 de novembre.

NOTA: La Junta Electoral Central amplia el termini de dipòsit del vot per correspondència a les oficines de Correus fins a les 14.00 hores del dilluns 18 de desembre, el termini de sol·licitud del vot per correu, però, es manté inalterable, del 28 d'octubre a l'11 de desembre [ampliar aquesta informació].

Aquelles persones que, per la circumstància que sigui, no puguin anar personalment a votar a la mesa que els correspon el dia de les eleccions, poden votar per correu. Per fer-ho, cal adreçar-se personalment a qualsevol oficina de Correus i, presentant l'original del DNI, el passaport o el carnet de conduir, fer una sol·licitud del certificat d'inscripció en el cens electoral.

Només en cas de malaltia o incapacitat, acreditades mitjançant un certificat mèdic oficial, una persona que no sigui la interessada pot cursar la sol·licitud de vot per correu, per a la qual cosa ha d'estar autoritzada per un document notarial o consular estès individualment (en aquests casos, tant el certificat mèdic com l'escriptura notarial o consular són gratuïts). 

Oficina de Correus i Telecomunicacions de Sant Feliu de Llobregat
C/ Jacint Verdaguer, 7  
Tel. 93 666 12 82 

Dates per a persones residents a l'estat espanyol:

  • Sol·licitud del vot per correu: del 28 d'octubre a l'11 de desembre.
  • Enviament per l'Oficina del Cens Electoral de la documentació per al vot per correu: de l'1 al 14 de desembre.
  • Remissió pels electors del vot per correu: de l'1 al 17 de desembre.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action