Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

21/07/2018 21:25:33

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

10/11/2017
Lectures: 721
Activada l'alerta per forts vents

La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) de la Generalitat ha activat la fase d'alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT per risc de ventades. Les últimes previsions confirmen una situació meteorològica de risc per vents fins dilluns. 

La DGPC recomana fer seguiment de la situació meteorològica, extremar la precaució en la mobilitat i en les activitats a l'aire lliure, i suspendre-les en cas necessari. També demana que se segueixin els consells d'autoprotecció en cas de forts vents. 

Protecció Civil aconsella que es tinguin en consideració les mesures de prevenció i autoprotecció necessàries en aquests casos, especialment pel que fa a fixar bé o retirar els objectes que estiguin a l'exterior (balcons, terrasses,...) i puguin ser desplaçats per l'aire i evitar aturar-se sota bastides o murs inestables mentre durin les ràfegues de vent. En els moments de les ràfegues més intenses cal protegir-se sobretot d'elements que semblin inestables i interrompre puntualment les activitats que suposin estar exposats a aquests forts vents. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action