Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

17/07/2018 08:07:56

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

07/11/2017
Lectures: 722
El tanatori municipal compleix 10 anys

Divendres 10 de novembre a les 20 h el Tanatori Municipal celebrarà el seu desè aniversari amb l'actuació del grup Ol'Green, que presentarà les cançons del seu primer disc a l'Auditori del Palau Falguera.

Els Ol'Green són un grup barceloní format per quinze membres que combinen la música amb el bon humor. El 2013 es van donar a conèixer pel gran públic en quedar finalistes del concurs musical de TV3 "Oh Happy Day!". El seu primer disc "A la Verda!" (Satélite K), amb més de 1.000 còpies venudes un mes després de la sortida, compta amb diverses col·laboracions (Elena Gadel, Joan-Pau Chaves, Mel Semé, Mario Maeso) i es va presentar a finals del 2014 al Teatre Condal de Barcelona, el mateix dia que van ser proclamats "Grup Revelació" als Premis ARC. 

El 2007 es va inaugurar el nou Tanatori Municipal de Sant Feliu de Llobregat, amb l'objectiu de donar servei a la capital de la comarca, així com a d'altres poblacions veïnes que fins ara havien de vetllar els seus familiars morts fora del territori, especialment a les ciutats de L'Hospitalet de Llobregat i Barcelona. L'edifici es va construir al polígon industrial del Pla.

L'equipament ofereix serveis funeraris integrals i disposa de tres sales de vetlla (totes elles amb llum natural), una sala d'atenció i recepció al públic, una cambra de tanatopràxia i una sala per a acollir cerimònies religioses i laiques amb una capacitat per a més de 140 persones assegudes. També disposa d'una zona d'aparcament per a vehicles i compta també amb una zona enjardinada al voltant del tanatori, amb arbrat i gespa. 

El Tanatori Municipal de Sant Feliu és gestionat per PFB Serveis Funeraris de Badalona, que va guanyar el concurs públic per a la prestació d'aquests serveis. PFB ja oferia els seus serveis a Sant Feliu des de la seva delegació per al Baix Llobregat del carrer de Falguera, oficina que es va traslladar al nou tanatori. 

El tanatori està obert els set dies de la setmana, i l'horari de les sales de vetlla és de 8.30 a 21.30 h, ininterrompudament. La seva ubicació al polígon industrial del Pla afavoreix la connexió per carretera, si bé també s'hi pot accedir en transport públic gràcies al prolongament de la línia de bus urbà SF2, que ha incorporat una parada a la porta del tanatori. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action