Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

22/07/2018 18:34:20

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

07/11/2017
Lectures: 1675
Sant Feliu, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern sumen esforços per a la campanya de Nadal

Els tres ajuntaments i representants del comerç de les tres ciutats han presentat aques dijous la campanya de Nadal conjunta entre els Ajuntaments de Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern. Aquesta és la primera vegada que els tres municipis decideixen emprendre una acció conjunta per reforçar el comerç local.

El projecte, presentat el 9 de novembre a la Sala dels Àustries del Palau Falguera, porta per títol "Per Nadal no cal creuar la Diagonal, cada ovella al seu corral" i té com a objectiu promocionar l'activitat comercial i de serveis als tres municipis i posa en valor el comerç de proximitat d'una forma diferent, divertida i innovadora.

La col·laboració dels tres municipis permet alhora compartir experiències i reforçar el missatge adreçat a la ciutadania.   

La campanya de comunicació és posarà en marxa el 24 de novembre i finalitzarà el 5 de gener de 2018. Comptarà amb un jingle propi, on de manera divertida es posarà en valor la compra al comerç local, i una promoció que consistirà en el sorteig d'un viatge a Irlanda entre tots els clients que realitzin les seves compres aquest Nadal en els comerços de qualsevol de les tres ciutats adherits a la campanya. 

A l'acte hi assistiran Lourdes Borrell, alcaldessa accidental de Sant Feliu de Llobregat;  Antoni Poveda, alcalde de Sant Joan Despí i Josep Perpinyà, alcalde de Sant Just Desvern. També hi seran presents Margarita Llongueras, regidora de comerç de Sant Feliu de Llobregat; Cristian Rastrojo, regidor de comerç de Sant Joan Despí i Ferran Tost, regidor de comerç de Sant Just Desvern.    

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action