Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

24/06/2018 22:44:16

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

07/11/2017
Lectures: 409
La Setmana de la Discapacitat defensa els drets de les persones amb discapacitat amb diverses propostes

Des del dissabte 11 de novembre i fins al 3 de desembre se celebra a Sant Feliu una nova edició de la Setmana de la Discapacitat amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre les qüestions associades a aquest col·lectiu de persones. La Setmana, organitzada per diverses entitats que treballen en l'àmbit de les persones discapacitades, compta amb la col·laboració de l'Ajuntament i inclou xerrades, activitats esportives i actuacions musicals, entre altres propostes. Totes les activitats programades són obertes a tothom.

La Setmana arrenca oficialment el dissabte 11, a les 17.30 h a la Sala Ibèria, on Asprodis celebrarà el 35è aniversari amb una nova edició del seu festival anual. El divendres 24, de 9.30 a 13.30 h, es donarà a conèixer al centre Can Maginàs "A tu també et pot passar", la campanya per a la prevenció d'accidents que organitza la Policia Local en col·laboració amb l'ADF. El dilluns 27 a les 10 h, tindrà lloc la 12a Diada esportiva Encarnació Coca, que es durà a terme al Palau Juan Carlos Navarro, i en què participarà l'alumnat de l'escola Tramuntana, de la Fundació NouXamfrà i del Centre Ocupacional Marquet Molins. El dimarts 28, a les 17 h, es farà una xocolatada popular i animació infantil al pati de l'escola Tramuntana, que estarà organitzada per l'AMPA de l'escola. El dimecres 29, a les 19 h, l'ADF (Associació Disminuïts Físics) organitza al Centre Cívic Les Tovalloles una xerrada sota el títol "Ajudes tècniques per a les persones amb discapacitat", que comptarà amb exposició de material. El dijous 30, a les 16.30 h, se celebrarà una nova edició del Festival M&M Marquet Molins, que arriba enguany a la seva setena edició.  

Les activitats seguiran durant els primers dies de setembre. El divendres 1 de desembre a les 19 h al Centre Cívic Les Tovalloles l'associació Asprodis organitza la conferència "Prestacions Econòmiques per Discapacitat i co-pagament serveis", a càrrec d'Elsa Salgado. El dissabte dia 2 de desembre a les 21h a la Sala Ibèria es farà el sopar i la festa anual de socis/es d'Asprodis. El dilluns 4 de desembre a les 10 h al Pavelló Juan Carlos Navarro l'escola Tramuntana organitza una sessió de zumba, i a les 13 h al Palau Falguera es projectarà el vídeo del 25è aniversari d'ACIC i se signarà el conveni de cessió de la maqueta tàctil del Palau Falguera.  

35è aniversari d'Asprodis 

El dissabte 11 de novembre Asprodis celebrarà el seu festival anual, que enguany coincidirà amb els 35 anys de l'entitat. A l'acte es projectaran diferents vídeos i comptarà amb les actuacions de la Txarangada de l'Ateneu, la Banda Simfònica Ciutat de les Roses, Real Pocket's, el grup local "Tacón y baile" i alumnes de l'Aula de Música i Teatre. El grup d'Asprodis hi participarà també amb sevillanes, musicoteràpia i zumba. I com a final de festa, una xocolatada popular ben especial. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action