Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

25/06/2018 08:13:57

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

08/11/2017
Lectures: 1201
Presentació dels pressupostos municipals de l'any 2018

Dimarts 14 de novembre, a les 19 h, al saló de sessions de l'Ajuntament, l'equip de govern de l'Ajuntament de Sant Feliu presentarà  a la ciutadania i a les entitats els pressupostos municipals per a l'any 2018. Per primer cop el pressupost es podrà veure prèviament en una plataforma en línia, amb diverses funcionalitats i possibilitats de consulta. Els comptes per a l'any vinent es debatran en el ple municipal de dijous 30 de novembre.

El pressupost per al 2018, que suma 44,9 milions d'euros de pressupost ordinari en què estan inclosos 5,5 milions d'euros d'inversions, ha estat elaborat amb l'objectiu de continuar prioritzant les polítiques d'atenció a les persones, concretament les polítiques de rescat socia, així com l'ampliació de la tarifació social a d'altres serveis. Els comptes per a l'any vinent també prioritzen les partides per al Pla d'Habitatge. La presentació  pública és l'espai de relació on el diàleg i l'intercanvi d'idees enriqueix la vida participativa de la ciutat, oferint la màxima transparència dels comptes públics. Els ciutadans i ciutadanes reben de forma directa de l'equip de govern la informació per part de l'equip de govern i alhora poden intervenir fent preguntes i propostes.

Els pressupostos es podran consultar en una plataforma en línia

Divendres 10 de novembre es llença una plataforma en línia que permetrà la ciutadania consultar de manera clara i precisa l'esborrany del pressupost. Aquest espai web compta amb diverses funcionalitats com mostrar d'una manera especialment visual els principals ingressos i despeses segregats per àmbits, així com fer comparatives amb anys anteriors, consultar el grau d'execució, conèixer quant aporta cada ciutadà al pressupost o opinar sobre cadascuna de les partides. Amb aquesta plataforma la ciutadania pot veure prèviament els pressupostos, a més de fer les pertinents preguntes o aclarir dubtes amb l'equip de Govern el mateix dia de la presentació i a més fer-ne el seguiment.

Més informació a www.santfeliu.cat/pressupost2018

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action