Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

20/07/2018 18:39:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

14/11/2017
Lectures: 444
Els portaveus dels partits municipals debaten a Ràdio Sant Feliu i a ETV sobre ordenances fiscals i educació

Aquest dimecres 15 de novembre, de 19 a 20 h, Ràdio Sant Feliu emet en directe el programa de debat "Roda de portaveus", on representants dels partits polítics a l'Ajuntament exposen els seus punts de vista sobre diferents temes vinculats a la ciutat i a l'actualitat en general. La periodista de Ràdio Sant Feliu Eva Murgui conduirà l'espai.

En el programa d'aquest mes els portaveus debatran sobre l'aprovació provisional de les ordenances fiscals d'impostos i taxes, així com les modificacions de preus públics per a l'any 2018 aprovades al ple d'octubre. A més, també valoraran la moció en defensa de l'educació com a eina de cohesió. Com cada mes, hi assistiran portaveus o representants d'ICV-EUiA, PSC, ERC, C's, PDCat, Veïns i PP.

Podeu seguir el programa en directe a través del 105.3 FM o a www.radiosantfeliu.cat.
 

El Pols de la Ciutat

El mateix dimecres, a les 20.30 h, Llobregat Televisió emetrà en directe "El pols de la ciutat", un espai on els portaveus de les formacions polítiques amb representació a l'Ajuntament de Sant Feliu exposen els seus plantejaments, les seves propostes i les seves opinions sobre qüestions d'actualitat local i general.

Aquest mes els representants polítics debatran també sobre les ordenances fiscals i sobre l'educació com a eina de cohesió.

El pols de la ciutat és un espai que funciona de forma rotativa amb els representants d'altres ajuntaments del Baix Llobregat.
 


 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action