Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

17/07/2018 11:54:36

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

29/11/2017
Lectures: 525
El Premi de Poesia Martí Dot 2016 es presenta a la ciutat i a Barcelona

El passat dimarts es va presentar a la Biblioteca Montserrat Roig el Llibre "La mà dins la roda" (Viena Edicions), de Guim Valls, poemari guanyador del Premi de Poesia Martí Dot 2016. La presentació va anar a càrrec de David Castillo, president del Jurat del Premi Martí Dot, i del poeta i autor del llibre, un dels noms emergents més potents de l'escena poètica de Barcelona.

El passat dijous 23 de novembre també es va presentar a Barcelona, concretament a la Llibreria La Calders.

Es publiquen les bases de la 43a edició

L'Ajuntament de Sant Feliu convoca un any més el Premi de Poesia Martí Dot, que arriba a la seva 43a edició consolidant-se com un dels premis per a poetes i poetesses joves més importants del panorama líric català. El certamen pretén promoure la creació literària en català i ajudar especialment els joves poetes i poetesses a donar a conèixer la seva primera obra.

El premi és obert a la participació de persones de fins a 35 anys que presentin un recull de poemes originals i inèdits, escrits en català, en quantitat suficient per integrar un volum, aproximadament uns 300 versos. Enguany el guardó està dotat amb 1.500 euros i la publicació de l'obra guanyadora a la col·lecció de poesia de Viena Edicions. A més, la persona guanyadora participarà en un mínim de dos recitals poètics organitzats per l'Ajuntament durant l'any 2018.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action